Jump to content

ΑΤΙ 4350 , 1080Ρ παιζει κανονικα?

ea6gka

Recommended Posts

σε δικες μου δοκιμες,επαιξε απροβληματιστα!

Σε τί σύστημα; Αναρωτιέμαι αν θα έκανε δουλειά σε εναν a64 3500+ που στα 1080p ζορίζεται...

Σε τί σύστημα; Αναρωτιέμαι αν θα έκανε δουλειά σε εναν a64 3500+ που στα 1080p ζορίζεται...

Δεν παιζει ρολο το συστημα εφοσον υπαρχει hardware acceleration...και σε μονοπυρηνο μια χαρα θα παιζει.

την γλυκοκοιταζω για μερες τωρα για το htpc ξερει καποιος να μας πει αν η 1gb version της sapphire ειναι και αυτη fanless ?

Δεν παιζει ρολο το συστημα εφοσον υπαρχει hardware acceleration...και σε μονοπυρηνο μια χαρα θα παιζει.

κι ομως

με 4800+ oced και 780G σε 1080 σε καποιες σκηνες στο max payne κολλαγε και εριχνε frames:confused:

κι ομως

με 4800+ oced και 780G σε 1080 σε καποιες σκηνες στο max payne κολλαγε και εριχνε frames:confused:

100% δεν ειχες hardware acc...

Hellboy 2 1080p σε Α64 X2 4200+ στα 2550 παιζει ισα ισα. Στα default 2.2Ghz κολλαει...χωρις hardware acc.

Τι player? Codec?

100% δεν ειχες hardware acc...

Hellboy 2 1080p σε Α64 X2 4200+ στα 2550 παιζει ισα ισα. Στα default 2.2Ghz κολλαει...χωρις hardware acc.

Τι player? Codec?

100% εχω

mpchc cccp codec

100% εχω

mpchc cccp codec

Μπορει και το συγκεκριμενο matroska σου να μην υποστηριζει με hardware acc οπως το Hellboy 2 εχω εγω...Το σιγουρο ειναι οτι δεν γινεται να κολλαει με τον 4800+ και hardware acceleration ενεργοποιημενο...

Δες το συνημενο...αν ειναι ενεργοποιημενο το dxva στο video που λες.

post-418-1416073939,5932_thumb.jpg

Μπορει και το συγκεκριμενο matroska σου να μην υποστηριζει με hardware acc οπως το Hellboy 2 εχω εγω...Το σιγουρο ειναι οτι δεν γινεται να κολλαει με τον 4800+ και hardware acceleration ενεργοποιημενο...

Δες το συνημενο...αν ειναι ενεργοποιημενο το dxva στο video που λες.

ειναι ενεργοποιημενο

ισως να φταινε τα 2 shaders που εχω βαλει:to_pick_ones_nose:

ειναι ενεργοποιημενο

ισως να φταινε τα 2 shaders που εχω βαλει:to_pick_ones_nose:

sharpen και 255 χρωμα?

λογικο να μην...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.