Jump to content

Νέοι drivers κακή απόδοση???

palavomaras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά καλήσπέρα!!!Πρίν απο λίγο καιρό έφτιαξα το παλιό μου pc με κόστος μικρότερο των 150 ευρώ και η κάρτα που έβαλα ήταν μια albatron 6600GT 512mb pci-x(αγορασμένη 18 ευρώ απο το στόκ του πλαισίου). Το θέμα όμως είναι ότι όταν ξεκίνησα να παίζω π.χ το Call of duty WaW με τους drivers της albatron (81.85 πιο συγκεκριμένα) όλα ήταν μία χαρα.το παιχνίδι είχε όλες τις ρυθμίσεις των γραφικών σε high.Όταν όμως κατέβασα τους νεώτερους drivers απο το site της nvidia αυτόματα οι ρυθμίσεις του εν λόγω παιχνιδιού έπεσαν στο medium, ορισμένες ακομα και στο low κάνοντας το παιχνίδι να έχει αισθητά πιο χαμηλή απόδοση!Θα μπορούσε μήπως να μου εξηγήσει για ποιο λόγο συνέβη κατι τέτοιο?Μήπως θα πρέπει να επαναγκαταστήσω τους παλιούς drivers???Έχω ήδη 2GB ram 2x1 dual channel και σκέφτομαι ήδη να πάρω άλλο ένα σέτ 2χ1 gb και να φτάσει σε σύνολο 4 gb μπάς και δώ την χαμένη διαφορά!λέτε να βοηθούσε κατι τέτοιο?

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας

Το συστημα που έχω είναι

CPU:2.4 ghz Dual Core

VGA:Albatron 6600GT 512mb PCI-X

M/B:EVGA 750 SLI FTW

RAM:2GB dual channel

H/D:western digital 120GB Serial ATA

Σαφω και να δοκιμασεις τους παλαιοτερους drivers πρωτα.

Αυτο προφανως ειναι προβλημα και δε λυνεται με την αναβαθμιση μνημης!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.