Jump to content

Μετωπικη συγκρουση Mazda 3 με Lotus elise

stamatas

Recommended Posts

περιληπτικα εγω πιστευω,

Οχι στους αργους εγωιστες της αριστερης λωριδας.

Επιτελους βγαλε φλας + αρχισε να μαθαινεις τι κανει ο καθρεφτης!!

Στους μεθυσμενους αλλαξε τους το νουμι + μιση ωρα αναγκαστικη παρακουλουθηση fragma video ή επισκεψη σε νοσοκομειο,

Στους κοκκινους, παρτου το διπλωμα κ μετα απο 6 μηνες σκληρη επανεξεταση κ βλεπουμε..

εδιτ> Τελος, επιτελους μαθε να σεβεσαι την, εστω για σενα, καταναγκαστικη σου συνυπαρξη με αλλα οντα..

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply
Βεβαια, αν δεν εχει κινηση και ερχεται ο αλλος πιο γρηγορα πισω μου, προσωπικα κανω δεξια αμεσα, δεν εχω κανα θεμα να αποδειξω οτι ειμαι πιο γρηγορος. Οπως και εχω την απαιτηση οταν κινουμαι εγω γρηγορα αριστερα, αυτος που παει σαν κοτα μπροστα μου να κανει δεξια, και θεωρω απιστευτα κομπλεξικους αυτους που οταν με βλεπουν να ερχομαι γρηγορα, αναβουν αλαρμ ή ριχνουν επιτηδες αλλα 10-20χλμ το ρυθμο τους.

Συμφωνώ για αυτό το λόγο και εγώ κάθομαι ή μεσαία ή δεξιά όταν δεν χρειάζεται να περάσω κάποιον ή δεν έχει κίνηση.

Αλλά υπάρχουν και οι εκνευριστικοί.Που εσύ έχεις την διάθεση να τον αφήσεις αλλά είναι τόσο σπασοκλαμπάνιας που θα τον κάνω να μαρτυρήσει την ώρα και την στιγμή.

Γενικά είμαι κατά της φάσης με το να πηγαίνεις προφυλακτήρες τον άλλον.Προτιμώ να μου παίξει φώτα παρά να είναι κολλημένος.(ο ξάδερφος μου έκανε έναν τέτοιον να του πληρώσει προφυλακτήρα και πορτμπαγκαζ που χρειαζόντουσαν φτιάξιμο).

Όπως επίσης με εκνευρίζει αφάνταστα μέσα στην κίνηση να μου είναι προφυλακτήρες ο άλλος.Ανηφόρα..... προφυλακτήρες.Και ερωτώ...πάει στο διάτανο εγώ δεν έχω πρόβλημα με ανηφόρα και εκκίνηση...κάποιος άλλος όμως που έχει θα τον κουτουλήσει σίγουρα και μετά θα ζητάει και τα ρέστα ο άλλος...

Αν σου φυγει σε εκκινηση στην ανηφορα και χτυπησεις τον πισω,πληρωνει ο πισω γιατι δεν τηρησε αποσταση ασφαλειας,οποια κι αν ειναι αυτη.

Τωρα για τις αποστασεις στην εθνικη,εχω εξελιξει ενα τρικ που δεν κοιτας τι κανει ο μπροστινος σου,αλλα καθεσαι σε τετοιο σημειο που να βλεπεις μπροστα απο τον μπροστινο σου και προσαρμοζεις την ταχυτητα σου αναλογως.Χορτασαμε πλεον απο οδηγους που κοιμουνται στην αριστερη και τσαρουχωνουν τα φρενα την τελευταια στιγμη

Αν σου φυγει σε εκκινηση στην ανηφορα και χτυπησεις τον πισω,πληρωνει ο πισω γιατι δεν τηρησε αποσταση ασφαλειας,οποια κι αν ειναι αυτη.

Τωρα για τις αποστασεις στην εθνικη,εχω εξελιξει ενα τρικ που δεν κοιτας τι κανει ο μπροστινος σου,αλλα καθεσαι σε τετοιο σημειο που να βλεπεις μπροστα απο τον μπροστινο σου και προσαρμοζεις την ταχυτητα σου αναλογως.Χορτασαμε πλεον απο οδηγους που κοιμουνται στην αριστερη και τσαρουχωνουν τα φρενα την τελευταια στιγμη

Βρε το ξέρω,αλλά γιατί να νταραβερίζεσαι χωρίς λόγο?

Πολύ σωστός και εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω για να είμαι προετοιμασμένος,δυστυχώς όμως με αυτή τη συνήθεια το πράγμα είναι άβολο όταν έχεις μπροστά SUV ή κάτι άλλο που να κόβει ορατότητα είμαι λές και βρίσκομαι έξω απ τα νερά μου.

spresv : ναι καλα ολα αυτα που λες αλλα σε περιπτωση που δεν εχει κινηση..Το να ειναι κολλημενος ο αλλος απο πισω μου και στα 15μετρα μπροστα ειναι ο αλλος λογω κινησης , πες μου εναν καλο λογο που να μου κολλαει απο πισω.Μιλαμε οταν ειναι φορτωμενη η εθνικη ετσι...οχι οταν ειναι αδεια και εχει ξεχαστει καποιος στην αριστερη λωριδα και θες να πας με 160-200...

Μου εχει τυχει να ειμαι με 195+ χιλιομετρα και να μου αναβουν προβολεις απο πολυ πολυ μακρια και να με περνανε χωρις καν να τους βλεπω ετσι..αλλα ειναι παντα θεμα οδηγου..Δε μπορω να διανοηθω οτι θα περασει μισο ενα λεπτο χωρις να κοιταξω στον καθρεφτη πισω μου να δω τι γινεται.ειναι θεμα συνηθειας.

οπως θελω να με σεβονται στον δρομο ετσι τους σεβομαι και εγω.Γιαυτο παντα δινω και προτεραιοτητα παντα σε δυσκολες διασταυρωσεις , γιατι σκεφτομαι οτι και σε αναλογη περιπτωση και δυσκολη θεση μπορει να βρεθω και εγω.

anyway μη το παμε μακρια...

Συμφωνω με ολα. Αν κολλαει σε κινηση, οσο και να χτυπιεται, δεν κουναω ρουπι, να πα να ^%$&θει να λυσσαξει. Ευκαιρια ειναι, θελω να αλλαξω και την ποδια πισω, ας μου κανει τη χαρη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.