Jump to content

Επαγγελματικό Ντύσιμο

amateur

Recommended Posts

Και εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικό άσχετο

Πόσοι από όσους λέτε όχι στο dress code έχετε πάει στρατό?

Για να σας δω στο στρατό να λέτε δεν θέλω να βάλω τη φόρμα παραλλαγής

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Γιώργη εγω εχω πάει. Και όμως, θα απέρριπτα ΑΜΕΣΩΣ οποιαδήποτε δουλειά με υποχρέωνε να φορέσω κατι, ή να αλλάξω κάτι στην εμφάνιση μου (εχω περάσει interviews που δεν τους άρεσαν τα... μούσια) κλπ. Απερρίφθησαν χωρίς δεύτερη.

το κρανος καιι ρομπα του γιατρου που ανεφερες ειναι εντελως ατυχη παραδειγματα γιατι δεν απλα ενδυμα`οντως εχουν μια χρηστικοτητα.ΠΡΕΠΕΙ να καταλαβεις οτι ΑΥΤΟΣ ειναι ο γιατρος σε ενα νοσοκομειο.για πηγαινε σε ενα ιδιωτικο ιατρειο φοραει κανενας ρομπα...?και ναι το κρανος μπορει και ειμαι σιγουρος οτι εχει σωσει ζωες.αλλιως οταν πηγαινες σε ενα εργοταξιο δεν θα ηταν τοσο αυστηροι στον κανονα του να φορεσεις κρανος.

οσο αφορα το κουστουμι μην μου πουλατε ιστοριες οτι προσδιδει κυρος σε αυτον που το φοραει.απλα οι εργοδοτες θελουν "ελεγχο".ολα στο μυαλο ειναι,να νιωθεις οτι δεν εχεις κανενα δικαιωμα.βασικος κανονας του καπιταλιστικου συστηματος ειναι.και δεν ειναι μονο σε εταιριες που ερχεσαι σε επαφη με πελατη που σε αναγκαζουν να φορας κουστουμι.και σε μια εταιρια που θα εισαι κρυμενος σε ενα μικροσκοπικο γραφειακι παλι θα σε αναγκασουν να φορας κουστουμι και μαλιστα βλεπεις οτι εχουν περασει στο κοσμακι οτι ετσι ΠΡΕΠΕΙ οτι ετσι ειναι το ΣΩΣΤΟ και οτι ετσι θα ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.ξαναλεω στερεοτυπα της κοινωνιας μας ειναι.δεν λεω να πας με πυτζαμες:dance3:αλλα ενα απλο καθημερινο ωραιο ντυσιμο (που εσυ το διαλεγεις) δεν νομιζω οτι θα προϊδεασει ασχημα κανεναν πελατη αντιθετα εμενα τουλ θα με προιδεαζε ευχαριστα οτι ξερεις αυτος ειναι κυριαρχος του ευατου του...

my friend ο father εφυγε με τον βαθμο του υποδιευθυντη απο αγροτικη τραπεζα καπου το 99-00.και οταν εφυγε τον παρακαλουσαν να αναλαβει διευθυντης του τμηματος αλλα δεν δεχτηκε γιατι ηταν μπουρδελο τοτε εκει μεσα.μου λεει ποτε δεν φορεσα γραβατα με κανα πουλοβερακι πηγαινα παντα.και αυτος και αν ηταν που ερχοταν σε επαφη με πελατες.και να φανταστεις οτι σαν φοιτητης τους υποχρεωναν να πηγαινα να στην σχολη με κουστουμι..

anyway αυτη ειναι η αποψη μου.το πιθανοτερο ειναι οταν πιασω και εγω δουλεια και μου ζητηθει κατι τετοιο να το βουλωσω και να κανω οτι μου λενε.ετσι δυστηχως λειτουργει η κοινωνια μας.δεν νομιζω ομως ποτε να αλλαξουν οι αποψεις μου οσα ***** και να φαω.

anyway εφυγα για χωριο.καλο πασχα σε ολους καλο φαι:p

ρε μαστορα τρελα πουλας ? αγροτικη τραπεζα ειναι ΔΗΜΟΣΙΟ , δλδ ο στ@ρχιδισμ0ς στο μεγαλειο του. Τι το νοιαζει το υπαλληλο πως θα παει ή το αν θα τρωει την ωρα που του μιλας , βρεξει χιονισει η καραβανα θα γεμισει. Και για το ποιος εκανε μεγαλυτερη ζημια στη κοινωνια , οι δημοσιοι υπαλληλοι ή οι καπιταλιστες στνν ελλαδα...νομιζω μερικοι θα συμφωνησουν οι πρωτοι

ρε μαστορα τρελα πουλας ? αγροτικη τραπεζα ειναι ΔΗΜΟΣΙΟ , δλδ ο στ@ρχιδισμ0ς στο μεγαλειο του. Τι το νοιαζει το υπαλληλο πως θα παει ή το αν θα τρωει την ωρα που του μιλας , βρεξει χιονισει η καραβανα θα γεμισει. Και για το ποιος εκανε μεγαλυτερη ζημια στη κοινωνια , οι δημοσιοι υπαλληλοι ή οι καπιταλιστες στνν ελλαδα...νομιζω μερικοι θα συμφωνησουν οι πρωτοι

το δημοσιο-υπαλληλικι κατα την γνωμη μου αποτελεσμα του καπιταλισμου ειναι.και κατα την γνωμη πολλων βασικα

Δεν υπάρχει ούτε καπιταλισμός ούτε σοσιαλισμός ούτε τίποτα, όλα στο μυαλό μας είναι...

Υπάρχει όμως το ανεξάρτητο άτομο και η νοοτροπία του. Πολλά άτομα μαζί κάνουν την κοινωνία. Η κυβέρνηση μιας χώρας είναι οι ίδιοι οι πολίτες. Αν μερικοί αντιτασσόμαστε στην κοινή γνώμη τότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, απλώς πρέπει να ανεχτούμε καταστάσεις/σκηνικά, που οι "υπόλοιποι από ΕΜΑΣ" δημιούργησαν. Υπάρχει και η λύση των zapatistas, αλλά λίγοι έως ελάχιστοι το σκεφτόμαστε και ακόμα λιγότεροι θα είχαμε τα κοχόνια να το πραγματοποιήσουμε.

Όσον αφορά τον κώδικα ένδυσης, θα έλεγα ότι πιο πολύ συνδέεται με την παραδόση, παρά τον καπιταλισμό και άλλα τέτοια. Ο λογιστής πάντα ήταν μέσα στους λεκέδες από μελάνι, φορώντας τα μαύρα καλύμματα στους πήχεις, ο αγρότης πάντα με ανθεκτικά ρούχα και λασπωμένος, ο μπογιατζής ένα ουράνιο τόξο απο τα χρώματα, ο τραπεζίτης με τον λευκό γιακά που συμβόλιζε καθαριότητα άρα και κύρος, και ούτω κάθ' εξής.

Η εμφάνιση λοιπόν λόγω παράδοσης, έφτασε τη σήμερον ημέρα να είναι αξεσουάρ της δουλειάς, και εμείς έχοντας τον ελεύθερο χρόνο να στοχαστούμε, το κατατάξαμε ως ένδειξη σεβασμού, σοβαρότητας και υπευθυνότητας που δείχνει κάποιος στην εργασία του.

Όπως δε θα μου κάτσει καλά ο τραπεζίτης με την φόρμα, έτσι δε θα μου κάτσει καλά και ο "κυριλέ" αγρότης.

Όλα μέσα στο μυαλό μας είναι, δεν κοστίζει τίποτα να βάλουμε απλώς μια διαφορετική φορεσιά, αλλά κοστίζει πολλά να αναλύουμε και να συνδέουμε κάτι το τόσο απλοϊκο, με πολιτικά πρότυπα κλπ κλπ.

καλα φιλε εκτος τοπου και χρονου εισαι.ψαχ το λιγο πιο πολυ δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα οπως τα παρουσιαζεις.παραδοσηηη?????ελεος δλδ

Και Jesus και Level One, δεν καταλαβαίνω προς τι αυτός ο αρνητισμός στο όλο θέμα.

Από την στιγμή που σου ζητάει ο εργοδότης σου να φοράς κάτι για να ξεχωρίζεις σαν υπάλληλος της εταιρίας δεν καταλαβαίνω που είναι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόλλημα?

Αφενός λίγοι ΜΠΟΡΟΥΝ να πουν «οχι» σε δουλειά γιατί δεν τους αρέσει να φοράνε κουστούμι, (Leven One) και αυτή η πολυτέλεια δεν παίζει συχνά.

Αφετέρου, αν αναφέρεις το δημόσιο και τον πατέρα σου Jesus πάλι άκυρο είναι γιατί 9.01 είσαι μέσα, 2.01 είσαι έξω, και από την στιγμή που θα μονιμοποιηθείς (που είναι η περίπτωση με τον πατέρα σου από όσο κατάλαβα) μπορείς να σκας γυμνός, ή ντυμένος στουρθοκάμυλος και δεν θα μπορεί να σου πει κανείς τίποτα.

Και ακόμα και σε τράπεζες του δημοσίου σε μεγάλες θέσεις, (μιλάω φυσικά, εκτός καταστημάτων, αλλά σε επίπεδο ομίλου-no offence φυσικά-) και εκεί είναι ΟΛΟΙ ντυμένοι με κουστούμι, και πολλοί και με γραβάτα.

Σε κάθε client based environment σου ζητείται να είσαι over dressed παρά under dressed για να κάνεις και να δημιουργείς μια καλή εικόνα στον υποψήφιο πελάτη, και για να δείχνεις πως είσαι μέρος ενός οργανωμένου συνόλου και να εμπνέεις εμπιστοσύνη και σεβασμό, όλα αυτά δουλεύουν και υποσυνείδητα.

Και ναι, και εγώ δουλεύω σε τράπεζα και έχω δουλέψει και στο εξωτερικό σε τράπεζα, και ναι και εμένα ο πατέρας μου είναι συνταξιούχος και έφυγε από τράπεζα με πολύ μεγάλη θέση, και αντίστοιχα όπως και εσύ, δεν τον είδα ποτέ με πουλόβερ.

Το θέμα είναι το γιατί πρέπει να δούμε τον άλλο ντυμένο για να νοιώσουμε «σιγουριά» αλλά όταν μου απαντήσετε αυτό, απαντήστε και γιατί αν έχεις μαμήσει 100 είσαι μαμιολαράς, και αν είσαι γκόμενα και έχεις πάει με 100 είσαι τατάνα.

Και Jesus και Level One, δεν καταλαβαίνω προς τι αυτός ο αρνητισμός στο όλο θέμα.

Από την στιγμή που σου ζητάει ο εργοδότης σου να φοράς κάτι για να ξεχωρίζεις σαν υπάλληλος της εταιρίας δεν καταλαβαίνω που είναι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόλλημα?

Αφενός λίγοι ΜΠΟΡΟΥΝ να πουν «οχι» σε δουλειά γιατί δεν τους αρέσει να φοράνε κουστούμι, (Leven One) και αυτή η πολυτέλεια δεν παίζει συχνά.

Αφετέρου, αν αναφέρεις το δημόσιο και τον πατέρα σου Jesus πάλι άκυρο είναι γιατί 9.01 είσαι μέσα, 2.01 είσαι έξω, και από την στιγμή που θα μονιμοποιηθείς (που είναι η περίπτωση με τον πατέρα σου από όσο κατάλαβα) μπορείς να σκας γυμνός, ή ντυμένος στουρθοκάμυλος και δεν θα μπορεί να σου πει κανείς τίποτα.

Και ακόμα και σε τράπεζες του δημοσίου σε μεγάλες θέσεις, (μιλάω φυσικά, εκτός καταστημάτων, αλλά σε επίπεδο ομίλου-no offence φυσικά-) και εκεί είναι ΟΛΟΙ ντυμένοι με κουστούμι, και πολλοί και με γραβάτα.

Σε κάθε client based environment σου ζητείται να είσαι over dressed παρά under dressed για να κάνεις και να δημιουργείς μια καλή εικόνα στον υποψήφιο πελάτη, και για να δείχνεις πως είσαι μέρος ενός οργανωμένου συνόλου και να εμπνέεις εμπιστοσύνη και σεβασμό, όλα αυτά δουλεύουν και υποσυνείδητα.

Και ναι, και εγώ δουλεύω σε τράπεζα και έχω δουλέψει και στο εξωτερικό σε τράπεζα, και ναι και εμένα ο πατέρας μου είναι συνταξιούχος και έφυγε από τράπεζα με πολύ μεγάλη θέση, και αντίστοιχα όπως και εσύ, δεν τον είδα ποτέ με πουλόβερ.

Το θέμα είναι το γιατί πρέπει να δούμε τον άλλο ντυμένο για να νοιώσουμε «σιγουριά» αλλά όταν μου απαντήσετε αυτό, απαντήστε και γιατί αν έχεις μαμήσει 100 είσαι μαμιολαράς, και αν είσαι γκόμενα και έχεις πάει με 100 είσαι τατάνα.

η λεξη στερεοτυπα που εχω αναφερει πολλες φορες και που ισχυουν βεβαια σε πολλους τομεις της κοινωνιας οπως ανεφερες και εσυ σου λεει τπτ?δλδ δεν καταλαβαινεται πως δουλευει το συστημα?οτι θελουν μας εχουν περασει στο μυαλο

τι να πω ρε παιδια μπορει απλα να ειμαι κολημενος κομπλεξικος

Κανείς δεν είναι τίποτα ρε, και εγώ όπως σου είπα δεν γουστάρω τα στερεότυπα που αναφέρω πχ στο πόστ μου, (άντρες / γυναίκες), απλά το θέμα της ένδυσης είναι κάτι απλό, και έχουμε πολύ πιο σοβαρά θέματα να μας απασχολούν στην σημερινή οίκο-ανοχής κοινωνία από το να αντιτειθόμαστε και στο ντύσιμο.

Δηλαδή δεν με προβληματίζει και δεν μου την σπάει, η αναξιοκρατία, οι ***** μισθοί, τα απάνθρωπα οράρια, τα τα τα, και ψάχνω να «κλάψω» και για το ότι μου λένε να βάλω υφασμάτινο (που είναι και πιο άνετο) αντί για jean?

Λύσαμε όλα τα άλλα και μείναμε εκεί?

δεν μειναμε μονο εκει ρε.ενα σκαλοπατακι ειναι και αυτο ομως για να σου στερησουν εντελως την ελευθερια σου.

Συμφωνώ, απλά δεν το βλέπω σαν κάτι τόσο τρομερό, και ΦΥΣΙΚΑ είναι υποκειμενικό, από την άποψη πως εγώ πχ γουστάρω να πηγαίνω «γαμπρός» στην δουλειά μου, και το βλέπω σαν μέρος και του επαγγελματισμού που προσπαθώ να επιτύχω επίσης, και δεν με πειράζει στο ελάχιστο, (άσε που το βρίσκω πολύ πιο άνετο από jean) και γενικά έχω αρχή να πηγαίνω κάπου (πελάτη) over dressed παρά under dressed όπως προ-είπα.

Αν δούλευα σαν ΙΤ πχ και δεν έβλεπα κανένα όλη μέρα και έμπλεκα με σκόνη κλπ ας πούμε, προφανώς δεν θα ντυνόμουνα έτσι, αλλά δεν νομίζω πως κάποιος εργοδότης είναι οικτρά παράλογος στις απαιτήσεις του για ντύσιμο αν και το «οικτρά παράλογος» είναι πάλι για άλλη μια φορά υποκειμενικό.

Ίσως αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν το έχω δει ούτε μια στιγμή σαν στέρηση ελευθερίας, συνεπώς αν και καταλαβαίνω, δεν μπορώ να ενστερνισθώ κατά 100% το πρίσμα που το βλέπετε εσείς,

Δυστυχώς dolly, υπάρχει και ο οικτρός παραλογισμός. Γιατι οταν πηγαίνω σε μια εταιρεία για συνεντευξη και η θέση ειναι "Computer Engineer", με ποιο δικαίωμα μου ζητάς να ξυρίσω το μουσι και να "φορεσω και κανα πουκαμισάκι"...

Το ντύσιμο γενικώς είναι εντελώς υποκειμενικό. Ειναι το... frontend της υπόθεσης.

Τι να κάνω ενα λειτουργικό πανέμορφο, το οποίο όμως να μην μπορεί καλα καλά να φορτώσει το ίδιο σωστά;

Αντίθετα πχ δες το Λινουξ. Ενα μάτσο ασυνάρτητου κώδικα που όμως κάνει τη δουλειά που θές.

Προσωπικά, θα εμπιστευόμουν πιο εύκολα, θα "ανοιγόμουν" για να το θεσω καλύτερα, σε εναν underdressed διευθυντη τράπεζας παρά σε εναν με φράκο. Και για να μην νομίζεις οτι ειμαι παράλογος, με το καλό ντύσιμο διατηρώ μια ιδιαίτερη σχέση, εχω αρκετά καλά κοστούμια τα οποία φοράω σε ειδικές περιπτώσεις.

Ναι είναι αυτό που υπέθεσα και ανέφερα πιο πάνω, πως στον τομέα της δουλειάς σου είναι σαφώς διαφορετικά, ειδικά το θέμα «κόψε το μούσι» είναι τελείως παράλογο, το πουκάμισο δεν θα τα κατεβάσω γιατί και εμάς τα παιδιά εδώ στην τράπεζα φοράνε κάτι πουκάμισα casual με το jean τους.

Σίγουρα υπάρχουν και θα υπάρχουν παράλογοι εργοδότες, αυτός δυστυχώς είναι τόσο σίγουρο όσο το ότι θα ξημερώσει αύριο.

Απλά μου είναι δύσκολο να μην πάρω μια δουλειά για το πουκάμισο (το μούσι πάει πολύ δεν το συζητάω), αλλά χαίρομαι που παίζουν τύποι που μπορούν να πουν το «όχι».

Το θέμα πουκάμισο για πολλούς από το ανθρώπινο δυναμικό (που είναι αυτοί που πάνω κάτω χαράζουν και διατηρούν το dress code) είναι πως μην πάει στα άκρα, γιατί και εγώ, και εσύ φαντάζομε έχω και έχεις δει IT παλικάρια που τους έχεις μυρίσει πολύ πριν τους δεις, και είναι πρακτικά ρακένδυτοι και άπλυτοι (προφανώς αυτό πάει σε ΚΑΘΕ δουλειά, απλά αναφέρομαι σε ΙΤ γιατί το θίξαμε πιο πάνω), που αν και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει μπάνιο όποτε του κάνουν δώρο σαπούνι ή την μέρα που βαφτίζετε ή κάθε Πάσχα και λαμπρή, δεν μπορεί να κυκλοφορεί έτσι μέσα στον εργασιακό του χώρο.

Νομίζω πως το πάνε στα άκρα από την μια πλευρά για να αποτρέψουν την άλλη που την θεωρούν «χειρότερη».

Και εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικό άσχετο

Πόσοι από όσους λέτε όχι στο dress code έχετε πάει στρατό?

Για να σας δω στο στρατό να λέτε δεν θέλω να βάλω τη φόρμα παραλλαγής

ΑΣΧΕΤΟ το ενα με το αλλο.

δηλαδη αν ημασταν τωρα πριν 40 χρονια και σου λεγε κανεις οτι δε θελει να βαζει στο σχολειο ποδιά τι θα του ελεγες?

Είπα σχετικό άσχετο.

Μια δουλειά που εσύ επιλέγεις έχει υποχρεώσεις και δικαιώματα. Αν δεν θες δεν πας.

Αν θες όμως κάνεις τουμπέκι ψιλοκομμένο και κάνεις ότι σου λένε γιατί είναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ

καλα φιλε εκτος τοπου και χρονου εισαι.

ενω εσυ που βλεπεις παντου το συστημα και τον agent smith ακομη και στην μπουρμπουληθρα του φραπε και εχεις τον καπιταλισμο (που σου ειπαν οτι ειναι κακος κακος κακος) οπως εχει η εκκλησια τον οξαποδω, εισαι "ψαγμενος" "επαναστατης" "in" ,και πανω απο ολα εχεις αποψη "δικια σου"...

ενω εσυ που βλεπεις παντου το συστημα και τον agent smith ακομη και στην μπουρμπουληθρα του φραπε και εχεις τον καπιταλισμο (που σου ειπαν οτι ειναι κακος κακος κακος) οπως εχει η εκκλησια τον οξαποδω, εισαι "ψαγμενος" "επαναστατης" "in" ,και πανω απο ολα εχεις αποψη "δικια σου"...

μαλιστααα.πολυ επιπεδο βλεπω..για να το ριξω και εγω:ειμαι ο NIO

μαθε λιγο να μιλας κουκλε ουτε με ξερεις προσωπικα ουτε ξερεις τι εχω διαβασει στην ζωη μου ουτε το ποσο εχω ψαξει ορισμενα πραγματα

Μην ξεφεύγεται παίδες...χαλαρά...όλες οι απόψεις είναι δεκτές αλλά οποιαδήποτε προσπάθεια επιβολής της προσωπικής άποψης σε άλλους είναι μη αποδεκτή, τουλάχιστο για μένα προσωπικά...πέραν όλων αυτών εγώ διάβασα όλα τα post από περιέργεια αλλά και ενδιαφέρον και κατέληξα στο εξής...(απλά να πώ ότι έχω δικιά μου εταιρία με 3 άτομα προσωπικό)..

Στους υπαλλήλους μου έχω αναφέρει άμμεσα ότι η ενδυμασία πρέπει να είναι σωστή (κουστούμι για άνδρες και πρέπουσα ενδυμασία για γυναίκες)...ποτέ δεν τους πίεσα αλλά στην δουλειά που είμαι πρέπει να είναι ντυμένοι καλά...ενώ μου σκάγαν το καλοκαίρι με παντοφλίτσα και φουστίτσα και στο χαλαρό ποτέ δεν τους την "είπα" ή τους έκραξα...δεν έκανα παρατήρηση (λόγω χαρακτήρα μου και όχι για κανέναν άλλο λόγο) και προσπάθησα να το λύσω με συζύτηση όπως και επιτεύχθει...

Πιστεύω ότι είναι σωστό αυτό που ανέφερε κάποιος παραπάνω ότι είσαι μέρος ενός συνόλου...και όταν αρχίζει από το σύνολο ο καθένας και κάνει ότι του κατέβει τότε θα γίνει απαραίτητα μια παρατήρηση...φανταστείτε όμως να κάνει ο καθένας ότι θέλει τότε πλέον δεν σέβεται τους άλλους και ξεφεύγει από το σύνολο καταντώντας "ξέμπαρκος"...και δυστυχώς όταν δίνεις σε κάποιον ελευθερία (ειδικά στην Ελλάδα) τείνουν να την εκμεταλλέυονται (το μεγαλύτερο ποσοστό τουλάχιστον)..για να μην μακρυγορώ έγω είμαι της άποψης ότι εφόσον στην εργασία σου είναι απαραίτητο να τηρείς κάποιους κανόνες ένδυσης τότε υποχρεούσαι να το κάνεις και να σεβαστείς τους κανόνες...έτσι είσαι μέρος του συνόλου και όχι κανένας renegade :p στην τελική δεν πας εκεί για να πιείς καφέ αλλά για δουλεία...

Ήρθε η στιγμή να δούμε τα πράγματα από άλλη σκοπιά, λίγο πιο επαγγελματικά, και να φερόμαστε αντίστοιχα...δυστυχώς στην Ελλάδα έχει περαστεί πολύ η νοοτροπία του δημοσίου υπαλλήλου (όχι του συνόλου αλλά αυτών που έξαιτίας τους ξεκίνησε η φήμη) και αυτό είναι μειονέκτημα...πάντος για να μην παρεξηγηθώ δεν επιβάλλω σε κανέναν τίποτα..αλλά λόγω του ωραίου κλίματος που επικρατεί στην δουλειά μου, που για μένα αυτό το παν είναι το να δουλεύεις σε καλό κλίμα και φυσιολογικά να αποδίδεις περισσότερο, σέβονται όταν τους λέω κάτι και το τηρούν χωρίς να το επιβάλλω π.χ. το dress code...όσον αφορά αυτό που είπε κάποιος παραπάνω για το μούσι είναι λίγο τραβηγμένο (όντας και εγώ μουσάτος!!)..εδώ και στο ναυτικό μούσι είχαμε...hehe...

ααααα και το dress code για γυναίκες είναι καρφωτό στρινγκάκι με c-thru φουστίτσα και διχτυωτό καλτσονάκι!! :p :P :p:yu::yu:

Δηλαδή αμα παω να εργαστώ σε μια καφετέρια και μου πουνε φόρα αυτο το μπλουζάκι...Οχι τίποτα αλλο,αλλα για να καταλάβουν οι πελάτες οτι ειμαι σερβιτορος,η καφετέρια που εργάζομαι διευθύνετε απο καπιταλιστές?

"ΟΧΙ,εγω θα φορέσω την δικία μου μπλούζα!ΒΡΟΜΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ!!!" :hehe:

Ολη η ζωη μας ειναι ενα στερεοτυπο .Καλως ή κακώς , δυστυχως ή ευτυχώς ετσι ειναι τα πραγματα και πρεπει να ακολουθησει ο οποιοσδηποτε που σκεφτεται σοβαρα την επαγγελματικη του καριερα.Στη τελική δεν ειναι και τοσο ασχημο το να εισαι κοστουματος και να πλασαρεις τις υπηρεσίες σου στο πελατη πλαισιωνοντας τες με μια ομορφη και αντιστοιχα επαγγελματική εικονα του εαυτου σου.

That's Business relationship.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.