Jump to content

wireless help

PePeRaN

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας

Εχω ενα router simens(αυτο που δινει η forthnet)και μεσα στο σπιτι πιανει παντου μια χαρα

Στο ψητο: P,Μενω σοτν πρωτο και θελω να το κανω να φτασει στην αποθηκη(δηπαδη 2οροφους πιο κατω)αυτο φτανει μεχρι τα μισα του πρωτου.Τι προτεινετε να κανω?το simens δεν εχει αποσμπομενη κεραια για να βαλω μια καλυτερη.Υποψην οτι εχω και αλλο ενα router linksys

Σε κόβω λίγο χλωμό να στήσεις wifi που να περνάει από 2 ορόφους. Ιδιαίτερα άμα δε μπορείς να αλλάξεις την κεραία (αλήθεια ποιό ρουτερ είναι; ).

Στο σπίτι μου πάντως, έχω τον ρούτερ ->καλώδιο->κεραία έξω από το παράθυρο (ισόγειο), 3ος όροφος τα ίδια και είμαι μια χαρά.

Άμα δε μπορείς να στήσεις κάτι αντίστοιχο, (πχ να μεταφέρεις όλο το ρουτερ κοντά σε κανα παράθυρο) δες άμα μπορείς να στήσεις δίκτυο μέσω του κυκλώματος της ΔΕΗ.

Δεν γίνεται να το βάλεις στη μέση (στον πρώτο του υπογείου);

Ένα wl-520 router της Asus που πήρα πρόσφατα, πιάνει και 2 ορόφους πάνω και μέσα από μερικές δεκάδες τοίχους, αλλά οχι με όλα τα router.

Πιστεύω για 2 ορόφους μόνο θα πιάνει.

Θα εβαζα κεραια αλλα δεν ειναι αποσπομενη

Να το βαλω στο παραθυρο λιγο χλωμο..Στην μεση γινεται να βαλω.Χρειαζεται να παρω bridge η μπορω να το συνδεσω και με το παλιο?Μηπως να παρω κανενα router με πολυ ισχυρο σημα?

p.s τι εννοεις οχι με ολα τα router?

Nαι μου το προτειναν και τα παιδια απλα ενα τετοιο κανει γυρω στα 70 και με τοσα λεφτα μπορω να παρω και ενα router με μεγαλη εμβελεια.Ψαχνω ενα τετοιο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.