PePeRaN Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Γεια σαςΕχω ενα router simens(αυτο που δινει η forthnet)και μεσα στο σπιτι πιανει παντου μια χαραΣτο ψητο: P,Μενω σοτν πρωτο και θελω να το κανω να φτασει στην αποθηκη(δηπαδη 2οροφους πιο κατω)αυτο φτανει μεχρι τα μισα του πρωτου.Τι προτεινετε να κανω?το simens δεν εχει αποσμπομενη κεραια για να βαλω μια καλυτερη.Υποψην οτι εχω και αλλο ενα router linksys
Volrath Απρίλιος 14, 2009 #3 Απρίλιος 14, 2009 Σε κόβω λίγο χλωμό να στήσεις wifi που να περνάει από 2 ορόφους. Ιδιαίτερα άμα δε μπορείς να αλλάξεις την κεραία (αλήθεια ποιό ρουτερ είναι; ). Στο σπίτι μου πάντως, έχω τον ρούτερ ->καλώδιο->κεραία έξω από το παράθυρο (ισόγειο), 3ος όροφος τα ίδια και είμαι μια χαρά. Άμα δε μπορείς να στήσεις κάτι αντίστοιχο, (πχ να μεταφέρεις όλο το ρουτερ κοντά σε κανα παράθυρο) δες άμα μπορείς να στήσεις δίκτυο μέσω του κυκλώματος της ΔΕΗ.
darien Απρίλιος 14, 2009 #4 Απρίλιος 14, 2009 Δεν γίνεται να το βάλεις στη μέση (στον πρώτο του υπογείου);
mech5107 Απρίλιος 14, 2009 #5 Απρίλιος 14, 2009 Ένα wl-520 router της Asus που πήρα πρόσφατα, πιάνει και 2 ορόφους πάνω και μέσα από μερικές δεκάδες τοίχους, αλλά οχι με όλα τα router.Πιστεύω για 2 ορόφους μόνο θα πιάνει.
PePeRaN Απρίλιος 14, 2009 Author #6 Απρίλιος 14, 2009 Θα εβαζα κεραια αλλα δεν ειναι αποσπομενηΝα το βαλω στο παραθυρο λιγο χλωμο..Στην μεση γινεται να βαλω.Χρειαζεται να παρω bridge η μπορω να το συνδεσω και με το παλιο?Μηπως να παρω κανενα router με πολυ ισχυρο σημα?p.s τι εννοεις οχι με ολα τα router?
pigassos19 Απρίλιος 17, 2009 #7 Απρίλιος 17, 2009 Επισης μπορεις ενδιαμεσα απο τους οροφους να βαλεις ενα access point
PePeRaN Απρίλιος 17, 2009 Author #8 Απρίλιος 17, 2009 Nαι μου το προτειναν και τα παιδια απλα ενα τετοιο κανει γυρω στα 70 και με τοσα λεφτα μπορω να παρω και ενα router με μεγαλη εμβελεια.Ψαχνω ενα τετοιο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.