Jump to content

Red Faction: Guerrilla

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

143454_packshot_l.jpg

trailer:

http://www.gametrailers.com/player/47239.html

Η ΤΗQ σας δίνει την ευκαιρία να παίξετε το demo του επερχόμενου Red Faction: Guerilla νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να γραφτείτε στο myTHQ και από εκεί και πέρα να ελπίζετε πως θα σταθείτε τυχεροί και θα λάβετε ένα από τα λίγα keys που θα μοιραστούν.

Περισσότερα εδώ.

Το demo του Red Faction: Guerilla θα είναι διαθέσιμο για όλους σε PSN και Xbox Live από τις 23 Απριλίου, ενώ το παιχνίδι κυκλοφορεί τον Ιούνιο για Xbox 360, PS3 και PC.

sauce

redfaction-guerilla_04.jpg

δεν ξερω για εσας αλλα το Red Faction 1 ηταν πολυ ωραιο γκεημ για την εποχη του IMO.

φοβερες καινοτομιες και καλο στησιμο.

το 2 βεβαια το αγνοησα,αλλα το 3 ΑΚΑ Guerilla φαινεται πολλα υποσχομενο με Πληρες καταστρεφομενο περιβαλλον!

αυτα ειναι

1207351778.jpg

καλα νεα! ελπιζω να ειναι καλο, μου αρεσε σαν gameplay το πρωτο (το δευτερο κ εγω το ψιλοαγνοεισα)

we love THQ

καλα νεα! ελπιζω να ειναι καλο, μου αρεσε σαν gameplay το πρωτο (το δευτερο κ εγω το ψιλοαγνοεισα)

we love THQ

Κατι σε Grand Τheft Auto μου φερνει αλλα στον Αρη και με πιο καταστρεψιμα περιβαλλοντα.

Υποσχομενος τιτλος φαινεται θα δουμε...

Οχι την THQ ...τη Volition (πρωην μερος της Parallax Software) αγαπαμε .

Αυτη η εταιρια εκανε το Freespace !!

Ενα απο τα καλυτερα Space combat simulators που εχουν γινει ποτε

Αχχχ καλες παλιες εποχες !!!

• 1 month later...
  • 4 months later...

Πολυ "κονσολέ" παιχνιδι...με κουρασε ηδη μετα απο 2 ωρες gaming.

Τα physics του αξιζουν συγχαρητηρια παντως.

H THQ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ coh??Ειχε και εκει πληρως καταστρεφομενο περιβαλλον.Σχεδον δλδ...Απο καταστροφες καλο φαινεται το RF αλλα απο χρωματα ειναι λιγο GTP...

Αν ειχε ατμοσφαιρα και ρεαλιστικα χρωματα σαν το COH θα ηταν πολυ καλο...Σιγα σιγα βεβαια...

Eχει τρομερες καταστροφες αλλα καρανταει βαρετο κασι μονοτονο. Κριμα αν και ειχε καλα στοιχεια

• 8 months later...

1o red faction = επαναστατικό

2ο red faction = καλύτερο απο το μέσο αδιάφορο fps αλλά καμία σχέση με το 1

Guerrilla....

αρκετά καλό το πήρα με πριν 2-3 μέρες. Στην αρχή η αλήθεια είναι οτι σε κουράζει εύκολα αλλα με το που περάσεις την πρώτη περιοχή το παιχνίδι γεμίζει με δράση και πολύ καλύτερες αποστολές.... i like

ναι το είδα... αλλά βάζει υπερφυσικό και φοβάμαι μην μπερδέψουν τα μπούτια τους

Nαι ενω το οτι διαλυεις τα παντα με μια βαριοπουλα δεν ειναι "υπερφυσικο".:hehe:

Ιδωμεν!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.