pai_mei Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Ανοιγοντας καποια αρχεια βιντεο μου λεει ξαφνικα κατι που συναντω πρωτη φορα: Τhis file does not have a program assosiated with it for performing this action. Create an association in the Folder Options control panel Oυσιαστικο προβλημα δεν υπαρχει γιατι μπορω να επιλεξω ενα αναλογο προγραμμα απο τη λιστα "Open with..." και να το παιξω το βιντεο. Ωστοσο αναρωτιεμαι, ποθεν προεκυψε αυτο το μυνημα, τι σημαινει και πως εξαλειφεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 Start -> Default Programs -> Associate a file type or protocol with a program και δηλώνεις το προγραμμα με το οποίο θέλεις να ανοιγουν τα βιντεο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pai_mei Απρίλιος 12, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 Start -> Default Programs -> Associate a file type or protocol with a program και δηλώνεις το προγραμμα με το οποίο θέλεις να ανοιγουν τα βιντεο.Μιλας για ολα τα βιντεο?Το μυνημα αυτο μου το βγαζει σε ορισμενα μόνο βιντεο(ελάχιστα), οχι σε ολα. Και προεκυψε μόλις χτες, δεν μου το εχει ξαναβγαλει.Παντως, αν παω "Start" δεν βλεπω καπου να γραφει "Default Programs"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 12, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 Όχι για όλα τα βιντεο, για τον τύπο αυτου που πας να ανοίξεις.Εαν δεν λέει default programs θα λέει Προεπιλεγμένα Προγράμματα, αλλιως πήγαινε από το πίνακα ελέγχου να το βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pai_mei Απρίλιος 12, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 O τυπος που παω να ανοιξω ειναι ενας συνηθισμενος τυπος αρχειων βιντεο. Αν μιλας για την καταληξη, απ'οτι ειδα προκειται για αρχεια .wmv Οταν λες "Εαν δεν λέει default programs θα λέει Προεπιλεγμένα Προγράμματα" προφανως μιλας για ελληνικη/αγγλικη γλωσσα... Φιλε μου, δεν ειμαι τοσο ανοητος Σου ξαναλεω λοιπον οτι αν πατησω "Start" δεν υπαρχει πουθενα αυτη η επιλογη. Μετα σκεφτηκα οτι εσυ μαλλον εχεις το "Start" στην κλασσικη προβολη. Aν το βαλω λοιπον στη κλασσικη προβολη υπαρχει το "Set Programs Access and Defaults". Γιαυτο μιλας? Tωρα, οσο αφορα το Control Panel, κοιταξα ολα τα εικονιδια προσεκτικα, πουθενα δεν υπαρχει κατι σε "Default Programs -> Associate a file type or protocol with a program". Eχω Win XP Pro SP2, μηπως εσυ μιλας για αλλο λειτουργικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 12, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 με τι προγραμμα θελεις να τα ανοιξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 12, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 Για vista μιλάω, για xp http://www.microsoft.com/windowsxp/using/setup/hwandprograms/filetype.mspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
pai_mei Απρίλιος 12, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 με τι προγραμμα θελεις να τα ανοιξεις?Με οποιοδηποτε απ τα διαθεσιμα σχετικα προγραμματα που εχω. Το θεμα ειναι να μην βγαινει αυτο το μυνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 12, 2009 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 δεξι κλικ στο αρχειο >open file with,διαλεξε Windows Media player.ουτε παλι?αυτο που σου λεει ειναι να πας στο windows explorer και στα Folder Options για να δεις ποιο extension ανοιγει με τι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pai_mei Απρίλιος 12, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 Ετσι ανοιγει. Αλλα το θεμα ειναι να ανοιγει με το συνηθες διπλο αριστερο κλικ.Τα μη .wmv αρχεια δεν εχουν παρομοιο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 12, 2009 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 ε τικαρε την επιλογη κατω κατω που λεει "open this type of file always with this program"-η καπως ετσι- και καθαρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Απρίλιος 12, 2009 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 http://www.webmarketingresources.net/changingfileassociations.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pai_mei Απρίλιος 12, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 ε τικαρε την επιλογη κατω κατω που λεει "open this type of file always with this program"-η καπως ετσι- και καθαρισες. Μαλιστα... ετσι δουλευει. Απορω πως δεν το σκεφτηκα μόνος μου Παραμενει η απορια, ποθεν προεκυψε το προβλημα. Btw, ο τυπος player που προτιμω ειναι ο Μedia Player Classic... Ο WMP ειναι για τα μπαζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Απρίλιος 12, 2009 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 Ενδέχεται να εγκατέστησες ή να απεγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα το οποίο να σου μπέρδεψε τα file type associations. Ίσως κάποιον player, ίσως κάποιο codec, ίσως κάτι άσχετο όπως πχ power director, κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 12, 2009 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 τα WMV θελουν ενεργοποιηση στο FFDSHOW video μερικες φορες για να παιξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.