Jump to content

i7-τι πιστευετε?

PePeRaN

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προχτες εκανα εναν υπολογιστη με i7(δεν εχει ερθει ακομα)πριν τον παραγγειλω ειχα ρωτησει και μου ειχαν πει ειναι καλος,τωρα μερικοι μου λενε οτι εκανα βλακεια.Εσεις τι πιστευετε?

Αν εχεις μαγαζι και τρεχεις Κεφαλαιο ναι ειναι οντως βλακεια.

Αυτοι που σε ειπανε οτι ειναι βλακεια σε σχεση με τι το συγκρινανε και στο ειπανε?

Edit: more less με προλαβε ο sofos στο ερωτημα μου.

Φίλε είναι λίγο άκυρο το post...:D

Αφενός μεν γιατί αν κατάλαβα καλά τον έχεις ήδη παραγγείλει (οπότε με το καλό να έρθει!), αφετέρου για να στον προτείνουν τα παιδιά εδώ και εφόσον διαβάζεις το forum θα έχεις καταλάβει ότι οι i7 σπέρνουν.... με μόνο μείον την τιμούλα τους.

Δεν νομίζω να έχεις κάνει βλακεία και θα το καταλάβεις όταν με το καλό παραλάβεις! Και τώρα πλέον δεν οφελεί να ακούς τον καθένα αν δεν σου τεκμηριώνει τα λεγόμενα του.

Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις καταρχην.

Εγω τον θελω για επεξεργασια video-photoshop-dreamwaver κανενα παιχνιδι και μετατροπες video

Ναι τον εχω παραγγειλει απλα ρωταω για να ξερω τι πηρα!χαχα

Για πες όμως και μια από τι είναι το σύστημα....

Πιστεύω να έχεις πάρει κανάν i7 920....

Πανω κατω το ιδιο ειναι.

Προσωπικη αποψη, μιας και θα ασχοληθεις με Video,Photoshop και λοιπα, θα ελεγα να βαλεις 6GB μνημη και 64bit λειτουργικο για να την αξιοποιησεις.

To 64bit λειτουργικο ναι,αλλα τωρα δεν νομιζω να μου χρειαστει 6b ram!

Προτεινεις vista η xp 64?

Εννοιται vista/win 7 :)

Εκτος αν εχεις καποια εφαρμογή που δεν τρέχει σε αυτά.οποτε βαζεις xp

Δε σημαινει απαραιτητα οτι θα χρησιομοποιουνται και τα 6, το συστημα ομως θα δουλευει γρηγοροτερα αν εχεις πιο πολυ μνημη.

Ε ναι σιγουρα θα ειναι πιο γρηγορο απλα δεν εβαλα γιατι δεν μου χρειαζεται τοσο

Ρε παιδία μία ερώτηση... τη είναι προτιμότερο ο 920 η ο 940?? μίπως είναι ίδιοι ή έχουν διαφορές???

διότι θέλω να φτιάξω ένα pc και κολάω αφού δεν μπορώ αφτή τη στιγμή να πάω σε 965 να πάω στις άλλε δύο επιλογές και αργότερα ανεβαίνω... τι λέτε

Kατ'εμέ ο 920 είναι πιο συμφέρουσα λύση...:tongue:

Κάνει τα μισά λεφτά από τον 940 και από επιδόσεις είναι αρκετά κοντά, με ένα καλό ο/c στον 920 δηλαδή κοντά στα 4ghz τότε είσαι κομπλέ.....:D

δλδ μου λές να τον φτάσω σε ένα o/c λίγο πάνο απο τα 3?? δεν θα χριαστεί καθόλου ψύξη??

Με μια aftermarket ψύκτρα είσαι ήδη στα 3,5ghz.....:neo: 24/7 stable και ίσως λέω και λίγο, αλλά κρατάω και επιφυλάξεις μήπως πέσεις σε πολύ κακό κομμάτι...:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.