Jump to content

Xανοντε τα thumbnails

CmoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

To προβλημα εγινε οταν γεμισε ο δισκος του συστηματος (vista x64) σε σημειο να εχει κατω απο 30mb ελευθερο.

Ξαφνικα οτι thumbnail υπηρχε αρχισε να εξαφανιζεται σιγα σιγα (εικονες , βιντεο) μερικες φορες με ανανεωση εμφανιζοντε για λιγο και ξαναχανοντε.

Εχω ψαξει αλλα λυση δε βρηκα.Αλλοι εχουν προβλημα μονο με φωτογραφιες, αλλοι μονο με βιντεο, αλλα οι περισσοτεροι εχουν προβλημα με συνδεση του προγραμματος που ανοιγει τις φωτογραφιες πχ κτλπ...εγω δεν εχω αλλαξει κατι ουτε εβαλα καποιο προγραμμα.

Εχει τυχει σε κανεναν ?

Τα vista εχουν ενα φακελο που αποθηκευουν τα Thumbnails για να μην χρειαζεται να τα φορτωνουνα πο την αρχη συνεχεια,προφανως αφου γεμισε τοσο πολυ ο δισκος -ισως εκανες και εσυ κανενα disk cleanup - να τα εσβησες.

Nαι την ιδια σκεψη εκανα και εγω αλλα γιατι δε ξαναφορτωνουν?

Disk cleanup στα thumbnails κανω συχνα γιατι απο το συγκεκριμενο υπολογιστη περνανε παρα πολλες φωτογραφιες καθημερινα και δε θελω να υπαρχουν χωρια που γεμιζει αρκετα mb..

Nαι την ιδια σκεψη εκανα και εγω αλλα γιατι δε ξαναφορτωνουν?

Disk cleanup στα thumbnails κανω συχνα γιατι απο το συγκεκριμενο υπολογιστη περνανε παρα πολλες φωτογραφιες καθημερινα και δε θελω να υπαρχουν χωρια που γεμιζει αρκετα mb..

εγω θα χω και κανα 20.000εικονες στο pc,δεν παει πανω απο 300-400Mb.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.