Jump to content

παραξενο μηνυμα στον καδο ανακυκλωσης

dimitris2979

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παιδια. Το εικονίδιο του καδου ανακυκλωσης,λεει οτι εχει κατι μεσα.Οταν τον ανοιγω ειναι κενος. Μετα που παταω αδειασμα του καδου ανακυκλωσης μου βγαζει το εξης μηνυμα< θελετε οποσδηποτε να διαγραψετε τα windows> τι σημαινει αυτο???

:help:

δεν το βγαζει συνεχεια αυτο αλλα οταν διαγραφω τα αρχεια που εχω μεσα στον καδο ανακυκλωσης λεει οτι παλι ειναι γεματος...ε παταω ξανα διαγραφη και μου λεει το μηνυμα που προανεφερα

δεν ξερω αν εχω κρυφα αρχεια αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι το μηνυμα που μου βγαζει(θελετε οποσδηποτε να διαγραψετε τα windows?)

κανε ελεγχο στη συντομευση του καλαθιου μηπως εχεις βαλει αλλο προγραμμα που το ελεγχει και βγαζει προβλημα?

οταν μου το ξανακανει θα βγαλω ενα screenshot...αλλα τι πιστευετε οτι μπορει να ειναι??? Αν πατησω διαγραφη θα υπαρξει καποιο προβλημα?:to_pick_ones_nose3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.