Jump to content

Τι εξάρτημα να πάρω? (μου περισσεύουν λεφτά)

neuromancer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κουφό thread, ξέρω... αλλά αυτό είναι το πρόβλημά μου.

Θέλω να κάνω μια αγορά, μέτριου κόστους (ας πούμε γύρω στα 100 ευρώ), αλλά είναι γεγονός ότι έχω αυτά που χρειάζομαι (ότι έχει η υπογραφή μου). Απορρίπτω εξαρχής προτάσεις που απαιτούν επανεγκατάσταση OS και λογισμικού καθώς έχω πολύπλοκη εγκατάσταση και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο ...ησυχίας.

Έχετε υπόψη σας καποιο εξάρτημα/περιφερειακό που να αξίζει τον κόπο και να μη το φάει η ντουλάπα ή το ράφι?

Το ήθελα από καιρό αλλά δεν παίρνει κάτι παραπάνω η mobo. Μόνο ίσως κάποιον quad 6600, αλλά πάλι δεν είναι καμμιά σοβαρή αλλαγή, εκτός κι αν είναι σε πεθαμένη τιμή και το βασικότερο, δεν είναι σκισμένος στο o/c.

To ξέρω αλλά δε νομίζω ότι είναι καλή αγορά... μεγάλο το ποσό για 10% πάνω σε επιδόσεις... κάπου εκεί πρέπει να είναι. Πεθαμένη τιμή εννοούσα κανένα 60άρι.

Θα εκανα RAID10 (με 2x250 δίσκους επιπλέον, σαν αυτούς που εχω - RE3) αλλά πρέπει να τα στήσω όλα από την αρχή και το ...ξέχασα.

να τα κρατήσεις, ώστε με άλλες 2 φορές που θα σου περισσέψουν 100άρικα και δε θα ξέρεις τι να τα κάνεις, να πας κανένα ταξιδάκι, δεν παίζει; :p

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αυτό που χρειάζομαι είναι ένα σύστημα ήχου (ανεβαίνει το μπατζετ, εννοείται).

Οι ανάγκες μου καλύπτονται με 2.1 ηχεία, ραδιόφωνο, και CD/DVD player για κλασικά CD/DVD και mp3, jpg, άντε και divX/Xvid με GR υπότιτλους (έχω καμιά 40ριά CD). Επιθυμητό αυτή η φέτα (?) να έχει και USB υποδοχή για ευκολία.

Αυτά τα πακέτα-home theater που κυκλοφορούν λένε τίποτε ή πρέπει να πάω σε ξεχωριστά κομμάτια (ραδιοενισχυτή/player/ηχεία); Τονίζω ότι δεν έχω υψηλές απαιτήσεις για hi-fi ακούσματα και πολλά watt. Θεωρώ λογικό ένα ποσό μεταξύ 200-350 ευρώ. Ίσως μέχρι 400 για ξεχωριστά κομμάτια.

@deninho

Είμαι σε "εμπλοκή" αναμονής παιδιού... ότι πάρω μέχρι Αυγουστο. Μετά κομμένα....... :dance3:

αλλοι λενε οτι μετα αρχιζουν τα καλυτερα , "μπαμπα πρεπει να κανουμε RMA τον 920 , βγηκε μπανανα" :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.