Jump to content

Defragmentation

gns

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια μπορει καποιος να μου πει καποιο καλο προγραμμα για drefragmentation που να δουλευει σε χπ 64bit.εχω δοκιμασει το ΟΟ αλλα δεν δουλευει ουτε και σε compatible mode

Να σου προτεινω καποιο ξερω. Αυτο που δε γνωριζω ομως ειναι η συμβατοτητα μιας και δουλευω αλλο λειτουργικο....

π.χ. TuneUp Utilities 08 ή 09 (αν εψαχνες για free, δυτυχως αυτο δεν ειναι...)

Τελικα δοκιμασα το ΟΟ 11 που υπαρχει και για 64βιτ λειτουργικα και ειδα καταπληκτικα αποτελεσματα και οσον αφορα defrag αλλα και ταξινομηση αρχειων αφου δεν μου αφησε καθολου κενο χωρο μεταξυ των αρχειων

OO 11 rulez!

Κάνει τρομερά καλή δουλειά, αν και αργεί λιγουλάκι.

Σε ένα partition 90Gb(40Gb free) με 20% fragment έκανε περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά. Άξιζε όμως τον κόπο...

Τελικα δοκιμασα το ΟΟ 11 που υπαρχει και για 64βιτ λειτουργικα και ειδα καταπληκτικα αποτελεσματα και οσον αφορα defrag αλλα και ταξινομηση αρχειων αφου δεν μου αφησε καθολου κενο χωρο μεταξυ των αρχειων

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ!

Οτι καλυτερο υπαρχει χαλαρα!

Καλα πιστευω οτι και για τους ssd θα βρουν τροπο να κανουν το defrag πιο "χρησιμο".Ακομα και αυτοι κατι θα παιρνουν απο σωστη ταξινομιση των byte!!!!!!

μπα, ο τροπος που λειτουργουν χρειαζεται fragmentation για να απλωνει τα αρχεια στο δισκο και να αποφευγει ανιση κατανομη της φθορας των κομματιων του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.