A54 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2009 Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα αρχειο επαφων σε μορφη HTML και θελω να το μετατρεψω σε μορφη Outlook προκειμενου να τις περασω στο τηλεφωνο (sony-ericsson).Εχει κανεις καμια ιδεα?
Jaco Απρίλιος 10, 2009 #2 Απρίλιος 10, 2009 Στο Outlook μπορείς να κάνεις import από κάποιο csv αρχείο, το οποίο είναι απλά ένα text αρχείο με τις παραμέτρους χωρισμένες πχ με "," ή " " ή ";" κτλ...Αν κάνεις copy-paste το html, όπως το βλέπεις από τον browser (υποθέτω τώρα, δεν έχω δει πως είναι το html σου) και το φέρεις στην μορφή αυτή...:Πίκος,Απίκος,Δημοσιογράφος,6969696969..Αιμίλιος,Τομήλο,Δήμαρχος,9687654321τότε αν το κάνεις import από το outlook και καθορίσεις το pattern του csv (δηλ Όνομα, Επίθετο, επάγγελμα, τηλέφωνο) πριν το import, τότε λογικά θα είσαι εντάξει...ΥΓ. Μπορεί να υπάρχει άπειρες φορές καλύτερος τρόπος, δεν χρησιμοποιώ outlook...
A54 Απρίλιος 11, 2009 Author #3 Απρίλιος 11, 2009 Καλημερα φιλε Jaco ευχαριστω για την απαντηση,ακομα δεν καταφερα να κανω κατι αλλα θα το παλεψω και ισως γινει. tnx agn.
xdoc Απρίλιος 11, 2009 #4 Απρίλιος 11, 2009 Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα αρχειο επαφων σε μορφη HTML και θελω να το μετατρεψω σε μορφη Outlook προκειμενου να τις περασω στο τηλεφωνο (sony-ericsson). Εχει κανεις καμια ιδεα? κάνε copy/paste το αρχείο σε ενα φύλλο excel και μετα αυτό το φύλλο σώστο σε μορφή CSV(οριοθετημένο με κόμματα) Ανοιξε το Outlook πήγαινε εισαγωγή[επιλέγεις άλλο βιβλίο διευθύνσεων-αρχείο κειμένου(τιμές οριοθετημένες με κόμμα)] το βρίσκεις όπου το αποθήκευσες και ακολούθα τις επιλογές που εμφανίζονται πιστεύω να σε βοήθησα -κάποτε μου δούλεψε έτσι σε Outlook express-
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.