rhodes Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2009 Οι διακοπές έρχονατι και εγώ θα είμαι μακρυά απο τον υπολογιστή μου.Θα ήθελα να ενημερώνω ττην ιστοσελίδα μου. Δεν έχω laptop.Ίσως σε κάποιο ιντερνετ cafe.Υπάρχουν κάποια portable προγράμματα για ftp και editors ώστε να τα έχω στο flashακι;;;Υπάρχει κάποια λύση;; Το αντιμετωπίσατε;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 10, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 http://portableapps.com/appsEditors: Kompozer, Notepad++FTP: FileZilla, WinSCP Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhodes Απρίλιος 10, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 Πολύ άμεσος. Τα βλέπω.Ευχαριστώ!!!Αστέρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 10, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 Total Commander απλό FTP, secure ftp με plug-in, file management, συγχρονισμός local και ftp folder, view και edit στο ftp folder, keep alive connection, side-by-side file comparisson με edit λειτουργία, ενσωματωμένο zip/unzip,native unpack ολα τα υπόλοιπα archive formats (rar, κτλ), και χιλιάδες άλλες λειτουργίες! 3.5 εκατομμυρια power users δεν κάνουν ποτέ λάθος :yes4:Για editor ότι ειπε ο Jaco Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptolemeos Απρίλιος 10, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 3.5 εκατομμυρια power users δεν κάνουν ποτέ λάθος :yes4: [OFFTtopic] Σαν διαφημιστικο ακουστηκε το παραπανω... Πλακιτσα κανω βεβαια... [/OFFtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 10, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 Είναι το μόνο λογισμικό για το οποίο δέχομαι να κάνω δωρεάν promotion και να φανατικό κήρυγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.