Jump to content

Αλλαγή On/off διακόπτη

Volrath

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κανένας από τους ξενύχτηδες μήπως μπορεί να δώσει ένα χεράκι...Θέλω να αντικαταστήσω το power on/off διακόπτη ενός παλιού κουτιού. Το 2πινο jumper της μητρικής (στο οποίο συνδέεται ο διακόπτης του case) πρέπει να βραχυκυκλωθεί για κλάσματα του δεπτερολέπτου για να δώσει σήμα στην μητρική να ανοίξει, ή πρέπει να είναι μόνιμα "κλειστό το κύκλωμα";

Ο διακόπτης του κουτιού δεν δουλεύει, έχω κάτι διακοπτάκια διαθέσιμα αλλά δεν είναι "momentary push" και θέλω να δω άμα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω.

Κρίμα :weep: ..και έχω 50 διαφορετικά διακοπτάκια αλλά κανένα που να κάνει για αυτή τη δουλειά. Θα δω μπας κ κάνω καμια κομπίνα με κανένα έλασμα...

Ευχαριστώ

Έχεις σκεφτεί να βγάλεις κάποιο από μια παλιά συσκευή η να πας να αγοράσεις?

Πουλάνε σε καταστήματα που έχουν ηλεκτρονικά υλικά:getlost:

Προφανώς αλλά όπως λέει και ο λαός “ότι πληρώνεις παίρνεις” .

Πάντως είναι αρκετά εντυπωσιακά.

Προφανώς αλλά όπως λέει και ο λαός “ότι πληρώνεις παίρνεις” .

Πάντως είναι αρκετά εντυπωσιακά.

Να σου πω την αλήθεια και εγώ τέτοιο έχω βάλει αλλα έκανε 9 ευρώ :p (για αυτό είπα για την τιμή,γιατί κάποιος αν δεν θέλει κάτι extreme δεν παίρνει κάτι τέτοιο)

Γνώμη μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.