FocusX Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2009 http://www.demigodthegame.com/Φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι, προσωπικά έχω μπει στον πειρασμό για αγορά από Impulse μια που σύμφωνα με την Atari θα αργήσει να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη (30/4 ενώ Αμερική κυκλοφορεί 14 του μήνα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Απρίλιος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2009 Το εχω δει καιρο τωρα και φαινετε πολυ καλο κ ειναι απο τα παιχνιδια που περιμενωΕνδιαφερον Gameplay και ωραια γραφικα.Αντε να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Απρίλιος 9, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2009 Ενδιαφέρον φαίνεται όνως αλλά μου φαίνονται λίγο κακοσχεδιασμένοι οι χαρακτήρες....προσωπική άποψη πάντα, έτσι?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Απρίλιος 9, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2009 Καλά δε θα σε μαλώσουμε κιόλας :triniti: Πράγματι έχει ένα ιδιαίτερο στυλ που ίσως δεν είναι για όλους. Για μένα κολλάει με το όλο σκηνικό πάντως, αν και αυτός ο rook είναι... εχμμ... κάπως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.