Jump to content

Prototype

stackeras

Recommended Posts

μετριοτατα γραφικα..ικανοποιητικο gameplay...fps 60-100 full-aa@1920x1080

με 4870χ2 και το συστημα της υπογραφης μου τερμα τα settings 1920χ1080 παει νερακι αλλα κατι με χαλαει με τον ηχο την ωρα που παιζεις πολυ καλο και πρωτοτυπο gameplay γαι μενα.

για δοκιμασε εκει που λεει latency στον ηχο στα settings;)

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Τι έχουν τα γραφικά ρε παιδιά; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω...

Εκρήξεις βλέπω, πρόσωπα βλέπω, physics βλέπω, χρώματα, particles, decals, πόσα textures από τα πολλαπλά models και άλλα ένα σωρό.

Τι άλλο θέλετε πια; Απορώ...

τα textures ειναι πολυ μετρια...αν προσεξεις ειναι σαν χαρτονι!lol....και σε σκηνες video στον χαρακτηρα ειναι λες κ ειναι ενωμενος με χαρτονακι...αφου δεν τον εχουν κολλησει καλα και φανηκε ασπρο απο μεσα του..

αλλα ευτυχως το σωζει το gameplay :T:

Παιδια, μολις το εβαλα και οπως καποιοι αλλοι τοπαθαν, μετα το intro ξεκιναει και τα δειχνει ολα μπεζ, δυσκολα διακρινεις τι ειναι τι... Εχει κανεις ιδεα τι ρυθμισεις να φτιαξω;

Πολυ διασκεδαστικό!!!Με έχει κερδίσει το gameplay.

Τα γραφικά μια χαρά τα βρίσκω. Προσωπικά τα περίμενα χειρότερα.

1680Χ1050, high, 4XAA στο σύστημα της υπογραφής.

Το απόλυτο min είναι 45fps. Είμαι γύρω στα 50-55avg, ενω κάποιες λίγες φορές κλειδώνω και στα 60. Βασικά μου την έχει δώσει που δε μου κλειδώνει μόνιμα στα 60 με κανένα τρόπο.

Ενεργοποίησα το v-sync με όλους του πιθανούς τρόπους, αλλά τίποτα.

Από περιέργεια έριξα την ανάλυση σε 800Χ600 αλλά μου έκανε το ίδιο, έπαιζε δηλ. γύρω στα 50fps.

Το ίδιο έκανε και όταν του έβαλα no AA. Απαράλλακτη απόδοση.

Έβαλα και τον επεξεργαστή στα 3,4ghz, αλλά το ίδιο.

Μου αρέσει να παίζω πάντα με v-sync οn στα 60fps. Μια χαρά είναι και στα 50, αλλά μου κάνει κάτι σπασιματάκια, που επειδή είμαι ψείρας με ενοχλούν.

Περίεργο όμως που δεν ανεβαίνει το framerate οσο κι' αν ρίχνω τις ρυθμίσεις.

edit : Το κλείδωσα τελικά στα 40fps:happy2:, με fps limiter.

Παράλληλα έβαλα 16ΧΑΑ supersampling + 16X AF μέσω nvcpl.

Εντελώς smooth τώρα.

Πλακα εχει ρε σεις...καλο ειναι...καμια ωρα εχει που το επαιξα μονο..:)

το βαρεθηκα.ατελειωτο χαος στις μαχες και 1234325439068 αχρηστα combo.κουραζει μετα απο λιγες ωρες

To παιχνίδι τα σπάει.

Όλα φούλ, με 4xAA σε 1920x1200 και παίζει νερό (4870 μονή, 4GB DDR2 1200Mhz, E8500@4Ghz).

Πραγμάτικά είναι πολυ εθιστικό. Η πλοκή γιατί δεν σας αρέσει; :p

Λιγο μικρο δεν ειναι?

Το τελειωσα μεσα σε 2 μερες.

Και τις δοκιμασίες και όλα; Ή μόνο αποστολές;

To παιχνίδι τα σπάει.

Όλα φούλ, με 4xAA σε 1920x1200 και παίζει νερό (4870 μονή, 4GB DDR2 1200Mhz, E8500@4Ghz).

Πραγμάτικά είναι πολυ εθιστικό. Η πλοκή γιατί δεν σας αρέσει; :p

Βαλτα κατω και σκεψου ;)

Στην τελικη ΚΑΙ αυτο ΕΧΕΙ ΖΟΜΠΙ! χεχεχε

Τι λες μωρέ; Δεν έχει υπόθεση το παιχνίδι; Αν έχετε δει και τις 100 zombie/lethal virus κλπ από A, B, C, ...Z κατηγορίας ταινίες δεν σας φταίει το παιχνίδι :)

Κάποιοι είπαν ότι δεν είναι πρωτότυπο, είχε κάποιο άλλο τέτοιο gameplay και δεν το θυμάμαι; Ειλικρινά δηλαδή.

Τι λες μωρέ; Δεν έχει υπόθεση το παιχνίδι; Αν έχετε δει και τις 100 zombie/lethal virus κλπ από A, B, C, ...Z κατηγορίας ταινίες δεν σας φταίει το παιχνίδι :)

Κάποιοι είπαν ότι δεν είναι πρωτότυπο, είχε κάποιο άλλο τέτοιο gameplay και δεν το θυμάμαι; Ειλικρινά δηλαδή.

μακαρι να ηταν μονο 100:p

νταξει απλως το περιμενα κατι revolutionary οπως το Mirrors Edge και ψιλοαπογοητευτηκα.

Εγώ παίζω 2 μέρες αλλα ακόμα.Δεν κάνω τόσο αποστολές αλλα πρώτα τις δοκιμασίες και έχω όλα τα διαθέσημα upgrades αυτη την στιγμή :p

Και τις δοκιμασίες και όλα; Ή μόνο αποστολές;

Οχι ολες τις δοκιμασιες αλλα παρα πολλες!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.