Jump to content

Prototype

stackeras

Recommended Posts

Και για να ειμαι πιο συγκεκριμενος αυτο ειναι το συστημα:c2d 8500 3,8ghz ,4gb ddr2 1066ghz ati 4850oced.αρα δεν παιζει λογο hardware να κολαει.τελικα βρηκα ακρη κατι παιζει με το catalyst

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

πάντως σε εμένα καλά πάει...winxp, i7-920, 3gb ram gtx260...όλα full και πάει σχετικά καλά...αλλά σαν παιχνίδι στο σύνολο δεν μπορώ να πω οτι με εντυπωσίασε...είναι πρωτοπόρο έχει πολλά ωραία πραγματάκια να ασχολήθείς αλλά καταντά βαρετό μετά από κάποια φάση και είναι πολύ εύκολο να πεθάνεις...γενικώς γίνετε κάπως χαοτικό το παιχνίδι και χάνεις την μπάλα...πάντως είναι πολύ original και το parkour είναι όλα τα λεφτά...

πάντως σε εμένα καλά πάει...winxp, i7-920, 3gb ram gtx260...όλα full και πάει σχετικά καλά...

Αν είναι σχετικά στο δικό σου, τότε όσοι έχουν 260 και κάτω να μην το βάλουν καθόλου τότε...

Όταν ένα παιχνίδι είναι πραγματικά καλό, το gameplay σε κρατάει :)

Αυτό μετράει για μένα και το Prototype όπως και το Mirror's Edge φέρνουν κάτι πρωτότυπο. Απλά δεν υπάρχουν όρια.

Στο σύστημα της υπογραφής (χωρίς καν O/C), όλα Medium, δεν έκανα καν τον κόπο να ψάξω για παραπάνω. Το παιχνίδι πάει φυσικά νεράκι και τα γραφικά, αν και ρυθμισμένα στο Medium, είναι ομορφότατα και ατμοσφαιρικότατα :)

Τώρα βέβαια θα έρθει ο Sebastian να μας πει ότι άμα δεν παίζεις το παιχνίδι ULTRA Sky Very High δεν αξίζει, αλλά καταλαβαίνετε πως το βλέπω.

Γιάννη σε τί ανάλυση? εδώ το έβαλα high (medium shadows) no aa

Κώστα σε 1680x1050. Αλλά όπως είπα, δεν το κοίταξα καν, απλά το έπαιξα γιατί εκεί είναι η αξία του συγκεκριμένου :)

Εγλψ 1680x1050 High shadows&map και Antialiasing x2 πολύ smooth.

Τώρα +10 για αυτο που λέει ο pavly. Άμα ενα game έχει καλό gameplay να πάνε στον κόρακα τα γραφικά. Μέχρι στιγμής έχω παίξει 10 ώρες και είναι πολύ καλό απο τις δυο απόψεις μπορώ να πώ :T:

Έπαιξα λίγο στην αρχή αλλά δε με ενθουσίασε. Ο jerry μου είπε ότι γίνεται καλύτερο με τις αναβαθμίσεις και θα το συνεχίσω σε λιγάκι :p.

Με το σύστημα της υπογραφής, σε 1680x1050 2xAA και high τις 2 ρυθμίσεις από κάτω (δε θυμάμαι ποιες είναι :p) πάει τέλεια, δεν κολλάει πουθενά. Fraps δεν έβαλα, αλλά θα έλεγα ότι ήταν γύρω στα 50-60 fps :toomuchne. Τα γραφικά είναι προπέρσινα, αλλά άμα γίνεται καλύτερο μετά, δε με νοιάζει και πολύ :)

Πρέπει να βρώ το command που ενεργοποιεί console.Πάντως νομίζω η Activision βάζει 60fps cap στα game της.Θα δώ αμα πάει παραπάνω ;)

με 4870χ2 και το συστημα της υπογραφης μου τερμα τα settings 1920χ1080 παει νερακι αλλα κατι με χαλαει με τον ηχο την ωρα που παιζεις πολυ καλο και πρωτοτυπο gameplay γαι μενα.

τρελος πανικος ρει..που ισως για καποιους να ειναι κουραστικο..εγω βλεπω οτι οσο παμε και κονσολιζουμε..πανε τα παλια καλα pc games..

πολυ κονσολαδικο , και τα textures , αν και high , σε κατι κοντινα φαινονται πολυ χαμηλης αναλυσης, ή είναι ιδέα μου:nothing:

Αν και δεν το χω δει ακομα,υπολογιζω αυτη τη βδομαδα,αναλογως,παντως ιδεα μου ειναι η στερευουν απο ιδεες οι εταιρειες?Σε ολα οσα επαιξα φετος ,ολα ειχαν ζομπι,Left 4 Dead,Killing Floor,F.E.A.R. 2,Damnation,Dark Sector,στα περισσοτερα εμφανιζονται αφου κανεις μαχες με ανθρωπους κανονικους.Ελεος και το Prototype μονο Prototype δεν ειναι σε θεμα σεναριου.Τεσπα θα το δοκιμασω γιατι φαινεται ωραιο:jump1:

Μην σου πω οτι αρχίζει να ειναι και επαναλαμβανόμενο...

Για να περάσεις την ωρα σου ωστόσο καλο ειναι :shifty:

Λοιπον μετα απο λιγες ωρες gaming καταληγω στα εξης:1)απο πλευρας γραφικων αποδοσης εχει μετρια γραφικα πολυ απλα βασικα(οχι πως με χαλανε) και ειναι αρκετα ελαφρυ παιχνιδι με 4850 και c2d8500 ολα τερμα σε 1680 παει παρα πολυ καλα και 2)σαν παιχνιδι δεν ειναι κατι σπουδαιο ουτε κατι τρομερα "prototype":shifty: αλλα οπως και κατι αλλα τελευταια games(βλ. wolverine) ειναι οτι πρεπει για καταπολεμιση της βαρεμαρας που μας δερνει:jump1:εμενα τουλαχιστον:red:

Εκαψα αρκετα εγκεφαλικα κυτταρα με αυτο σημερα...

Εμενα μου αρεσε ...κατι διαφορετικο και καλλιτερο απο οτι το περιμενα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.