Jump to content

Prototype

stackeras

Recommended Posts

Για να καταλάβω,η Activision έβγαλε ένα game που σου δίνει την χαρά να είσαι ο bad guy που τα σκοτώνει όλα?Me wants :hehe:

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply
Για να καταλάβω,η Activision έβγαλε ένα game που σου δίνει την χαρά να είσαι ο bad guy που τα σκοτώνει όλα?Me wants :hehe:

παιξε Dungeon Keeper.:shifty:

Το gameplay φαινεται πολυ ενδιαφερον, αλλα η υποθεση δε με ενθουσιασε. Προσωπικα παντα μιλωντας, ενα παιχνιδι που εχει gameplay ή γραφικα αριστα αλλα υποθεση μετρια, δε με ενθουσιαζει.

Τελος παντων, θα το δοκιμασω οταν βγει και τοτε θα εχω ολοκληρωμενη αποψη επι του θεματος...

:drool:

Τρελό gore...

Υπόθεση...? Δε νομίζω ότι το έγραψαν για την υπόθεση... και βασικά δεν χρειάζονται όλα τα games υπόθεση...

Το μόνο που χάλασε ήταν αυτό το "Games for Windows"... δυστυχώς, είναι το συστατικό που χαλάει την συνταγή στα pc...

• 1 month later...

Ωραιο φαινεται,θα τελειωσω το Dark Sector τοτε και θα το χτυπησω ;)

το παιχνίδι είναι απλά όλα τα λεφτά...απλά το μόνο που θα με ψιλοχαλάσει είναι τα τερατάκια...θα προτιμούσα, όπως πάντα, πλοκή χωρίς τέρατάκια κ μακακίες...αλλά κατά τα άλλα απ' ότι φαίνεται είναι παιχνίδι που κυριολεκτικά κάνεις ότι γουστάρεις με συνεχείς εναλλαγές...cant wait!!! :jump::jump:

/edit: βλέποντας το videaki τι να πω...είναι σε στυλάκι spiderman όσον αφορά το parkour στυλ....απλά γαμάτο!!

• 2 weeks later...

μολις το εβαλα.ρε παιδια ειναι ιδεα μου η ειναι τραγικα βαρυ?να μιλησει οποιος το δοκιμασει

Με τι hardware παίζεις;

Εμένα μου δίνει ακριβώς την αντίθετη εντύπωση, πάει πολύ smooth (Q6600@3.2GHz/8800GT@stock/4GB RAM/Vista x64 SP2) σε 1680*1050 με όλα maxed out...

το βάλατε? που ρε παίδες? βγήκε κιόλας? από Steam δεν το βλέπω πάντος...το πουλάει πουθενά κανα μαγαζί π.χ. Πλαίσιο κτλ...? ή το πήρατε *ahem* από άλλη πηγή? :shifty::shifty::shifty::shifty:

αρα παιζει προβλημα σε μενα.τι μπορει να ειναι γαμω?θεμα hardware ουτε καν, drivers ουτε.ξερει κανεις αν εχει physics?μηπως φταει κατι τετοιο επειδη εχω ατι.

Παιδιά το game είναι highly addictive,αμα περνάτε εξεταστικές,εξετάσεις δεν ξέρω και εγώ τι-Αφήστε το να το βάλτε οταν τελειώσετε :hehe:

Εγώ προσωπικά έκλεισα 5 ώρες απο την ώρα που το έβαλα :red:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.