Jump to content

Prototype

stackeras

Recommended Posts

Δεν θα σκασω κιολας, δεν ειναι και shooter :X:

true dat

εμενα οσα framedrops εχω τα κανει σε ακυρα σημεια -εκει που "περπατας" απο ταρατσα σε ταρατσα.

και σαφως δεν μας νοιαζει αφου ο τυπος δεν ψωφαει με τιποτα:nada:

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Το παιχνίδι είναι πολύ καλό και το βρίσκω αρκετά πρωτότυπο.

Και σε μένα crash-αρει κάπου κάπου αλλά απο ότι βλέπω είναι

γνωστό πρόβλημα.

Με 1280χ800 ,2Χ ΑΑ και Medium Details η Χ1950 μου μια χαρά

τα καταφέρνει.

(πώς μπορώ να δω τα fps???)

Το πρωτότυπο της υπόθεσης είναι ο χαρακτήρας με τα όπλα και τις κινήσεις που μπορεί να κάνει, αν και η Marvel θα μπορούσε να τους κατηγορήσει ότι κλέψανε όλους τους ήρωές της. Σβελτάδα Spiderman, δύναμη και άλματα τύπου Hulk, όπλα Wolverine και μια ασπιδούλα αλά Captain America.

Σε Phenom 9750 + ATI 4870 default πάει μια χαρά. Η κίνηση είναι εξαιρετική τα γραφικά πράγματι σε κάποια σημεία δείχνουν κάπως χαμηλής ανάλυσης.

BTW όταν το τελειώσεις σου δίνει την δυνατότητα να συνεχίσεις παίζοντας τις αποστολές με τις οποίες δεν ασχολήθηκες.

βαρυ δεν ειναι.εγω σε 4850 oc kai 8500 στα 3,8 το τρεχω ανετα ολα τερμα σε 1680.κανει κατι περιεργα framedrops αλλα αν δεν εισαι κομπλεξικος και δεν εχεις ανοιχτο φραπς δεν το καταλαβαινεις.και γραφικα μετρια εχει

Παίδες, όσοι έχετε framedrops, δοκιμάσατε αυτό που λεω μερικές δημοσίευσεις πίσω ;

Το κλείδωσα τελικά στα 40fps:happy2:, με fps limiter.

Εντελώς smooth τώρα.

Μιλάμε για 40fps ακατέβατα σε όλες τις σκηνές.

Γενικά πρόκειται για ενα πολύ εύχρηστο utility. Με δεδομένο ότι κυρίως παίζουμε ανεθαματισμένα consoleportια τα οποία είναι smooth και με 30fps, νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμο. Μπορείς να βάλεις ολα τα φίλτρα σε κάποιο game και να το παίζεις άνετα στα 30fps χωρίς σκαμπανεβάσματα. Παράλληλα δεν ''κουράζεις'' και την κάρτα γραφικών σου.

Εγω συνήθως παρατηρώ πιο είναι το min framerate που επιτυγχάνω σε ενα παιχνίδι, και εκεί το ''κλειδώνω''.

Κατέβασμα και περισσότερα, στο link :

http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33935231

βαρυ δεν ειναι.εγω σε 4850 oc kai 8500 στα 3,8 το τρεχω ανετα ολα τερμα σε 1680.κανει κατι περιεργα framedrops αλλα αν δεν εισαι στραβός και δεν εχεις ανοιχτο φραπς παλι το καταλαβαινεις.και γραφικα μετρια εχει

fixed :p

nice tool tamerlan :D

Παίδες, όσοι έχετε framedrops, δοκιμάσατε αυτό που λεω μερικές δημοσίευσεις πίσω ;

Μιλάμε για 40fps ακατέβατα σε όλες τις σκηνές.

Γενικά πρόκειται για ενα πολύ εύχρηστο utility. Με δεδομένο ότι κυρίως παίζουμε ανεθαματισμένα consoleportια τα οποία είναι smooth και με 30fps, νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμο. Μπορείς να βάλεις ολα τα φίλτρα σε κάποιο game και να το παίζεις άνετα στα 30fps χωρίς σκαμπανεβάσματα. Παράλληλα δεν ''κουράζεις'' και την κάρτα γραφικών σου.

Εγω συνήθως παρατηρώ πιο είναι το min framerate που επιτυγχάνω σε ενα παιχνίδι, και εκεί το ''κλειδώνω''.

Κατέβασμα και περισσότερα, στο link :

http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33935231

το δοκιμασα.πολυ χρησιμο:yu:

καταπληκτικο game . Το μονο κακο που εχει ειναι οτι αφου τελειωσεις το main quest δεν υπαρχουν πολλα πραγματα να κανεις .

• 5 months later...

καλησπερα στο φορουμ ,ξερω οτι ειναι παλιο το το τοπικα αλλα θελω να μαθω αν εχει βγει καποιο patch για το game?γιατι το βρηκα αλλα δεν ξερω αν ειναι αληθινο.

Στο fileshack.com δεν φαίνεται να υπάρχει, άρα δεν υπάρχει.

Το συγκεκριμένο site το εμπιστέυομαι για patch πολλά χρόνια και είναι πολύ ενημερωμένο.

assasins creed με tanks και ζομπι?

κάπως έτσι είναι ναι...τα σπάει πάντως το παιχνίδι, είναι από τα καλύτερα που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια.

Το επαιξα λιγο στο PS3 του αδερφου μου. Δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα. Ναι ομορφα γραφικα, αλλα πολυ killing βρε παιδι μου κ ωρες ωρες υπερβολικο !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.