kritikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 έχω εγκαταστήσει τα vista σε ένα δίσκο και θέλω να πάρω ένα ίδιο δίσκο για να τον έχω μόνο για Back up (αν μου χαλάσει ο ένας). Σκέφτηκα για raid 1 με backup προγράμματα (αφού όπως είπα το 2ο δίσκο τον θέλω μόνο για backup)1) Είναι καλή ιδέα το raid 1?2) Μπορώ τώρα που έχω ήδη εγκαταστήσει τα βίστα να κάνω raid 1 από bios?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Πρώτα πρώτα, τι controller έχεις για το δίσκο.Δευτερον, αν ειναι intel τον έχεις σε raid?Αν το έχεις ήδη raid ή ahci, τότε τον γυρνας σε raid (αν δεν είναι), βάζεις πάνω τον νεο δίσκο, μπαινεις win και με τον matrix φτιάχνεις τον raid1.Αν είναι μόνο για backup, τότε μπορείς και με achronis να παίρνεις image του συστήματος και να τα έχεις στον backup... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 9, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2009 @ mech5107Ωραία τα είπες. Ούτε γραμμή support να ήσουν! :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.