oxide Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 γεια σας μορτες..εχω ενα μοτορι απο σκουπα στα 2000watt τερατακι..και λεω να το κανω φυσερο επιτραπεζιο για τα πισι στο εργαστηρι...εκανα μια τρυπα στην περιμετρο απο εκει δλδ που βγαινει και ο αερας στα κανονικα φυσερα...και εβαλα εναν σωληνα απο υδροψυξη ο οποιος ομολογουμενως δεν ειναι και οτι καλυτερο...συνεχιζοντας,οταν το δουλευω στα 300 δεν βγαζει τπτ ενω στα 2000 κανει καλουλικη δουλεια οχι ομως τελεια..το θεμα ειναι πως νομιζω οτι μερος του αερα φευγει απο το πισω μερος του μοτερ..ισχυει οντως?και αν ναι υπαρχει τπτ που μπορω να κανω?
Kostas007 Απρίλιος 8, 2009 #2 Απρίλιος 8, 2009 ανοιξε μεγαλυτερη τρυπα για σωληνα,και βαλε κατι σαν χωνι
oxide Απρίλιος 9, 2009 Author #3 Απρίλιος 9, 2009 oκ θα το δοκιμασω...βασικα αυτο που σκεφτομουν ειναι οτι με μικροτερη διατομη σωληνα θα ειχα μεγαλυτερη πιεση..αλλα δεν ξερω αν θα ισχυει πρακτικα..
fotme Απρίλιος 9, 2009 #4 Απρίλιος 9, 2009 εννοειται πως θα ισχυει, βαλε και ενα ακροφυσιο σαν αυτα που εχουν για να φουσκωνουνε τις μπαλες και θα δεις εκει πιεση.
Kostas007 Απρίλιος 9, 2009 #5 Απρίλιος 9, 2009 νομιζω θα γινει χειροτερα ετσι,γιατι δε θα μπορει να βαζει αερα μεσα στο σωληνα.δοκιμασε να βαλεις μεγαλη τρυπα στην αρχη και μετα να γινει κωνος ωστε να συμπιεζεται καθως φευγει
oxide Απρίλιος 9, 2009 Author #6 Απρίλιος 9, 2009 το θεμα ειναι οτι σε περιπτωση που μεγαλωσω την τρυπα μετα δεν μικραινει αλλα δεν βαριεσαι θα το δοκιμασω..και θα ενημερωσω..
oxide Απρίλιος 10, 2009 Author #8 Απρίλιος 10, 2009 το ξερω μορε απλα ετυχε να πεσει στα χερια μου και ειπα να το χρησιμοποιησω..
Reselie Απρίλιος 11, 2009 #9 Απρίλιος 11, 2009 Ισχυει οτι θα εχεις μεγαλυτερη πιεση με μικρη διατομη αλλα αυτα τα μοτερ εχουν απωλειες απο την αλλη πλευρα οποτε οσο μεγαλωνει η πιεση εχεις και μεγαλυτερες απωλειες..
Kostas007 Απρίλιος 11, 2009 #10 Απρίλιος 11, 2009 Ισχυει οτι θα εχεις μεγαλυτερη πιεση με μικρη διατομη αλλα αυτα τα μοτερ εχουν απωλειες απο την αλλη πλευρα οποτε οσο μεγαλωνει η πιεση εχεις και μεγαλυτερες απωλειες..γι αυτο ειπα να βαλει κατι σαν χωνι,ωστε να παει πιο ομαλα η συμπιεση.
ace1 Μάϊος 11, 2009 #11 Μάϊος 11, 2009 Αυτό που πήρα πάντως από το Praktiker με 15,90, μετά από 5 μήνες και καμιά 30αριά πισιά που καθάρισα τα έφτυσε. Δεν είχε μείνει και κανένα να μου το αλλάξουν και μου έδωσαν πιστωτικό για επόμενες αγορές.Ο υπάλληλος μου είπε "τι περίμενες με 16 ευρώ;" Όπως μου είπε επίσης, το επόμενο ακριβότερο είχε 110 ευρώ!Πάντως ήταν πολύ δυνατό και όταν το ξαναφέρουν θα το ξαναπάρω. Ήθελε προσοχή όταν φύσαγες τους πυκνωτές! Το πολύ πολύ να ξαναχαλάσει κ να μου το αλλάξουν...
jpavly Μάϊος 11, 2009 #12 Μάϊος 11, 2009 Το δικό μου παίζει κάτι χρονάκια τώρα και πολλές δεκάδες PC. Εκτός από Praktiker, έχει και το Alex Pak, Makro κλπ.
oxide Μάϊος 11, 2009 Author #13 Μάϊος 11, 2009 τελικα αφου επαιξα μερικες μερες...το εδοσα δρομο..δεν ειχα κατι στο οποιο να το χρειαζομουν και σαν φυσερο ηταν πολυ θορυβωδες..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.