Jim@kiS Απρίλιος 15, 2009 Author #81 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 Σωστος ο killjoy για πειτε ρε παιδες...Ωραια και η gigabyte που ειπε :man_in_love: Πειτε να καταλειξω και εγω καπου γιατι κα8ε μερα μου βγαζεται νεα τερατα στην φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
killjoy Απρίλιος 16, 2009 #82 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2009 Απο οτι φαινεται δεν 8α σου πουν...:sorry:Και ουτε το δικο μου ερωτημα απο οτι βλεπεις....:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Απρίλιος 19, 2009 #83 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2009 Παιδιά gigabyte από μένα. Άψογη η μητρική. Εδώ και κάποιους μήνες που την έχω δουλεύουν όλα ρολόι. Έχοντας δοκιμάσει Ρ6Τ και MSI Eclipse, τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Έχει τα πάντα από εξοπλισμό (μακράν ανώτερη από οτιδήποτε άλλο πλην ίσως της eclipse), γρήγορη, απροβλημάτιστο και εύκολο oc, και το σημαντικότερο για μένα, πολύ καλό layout. Μπορείς να έχεις και τη xonar σου, όπως κι εγώ άλλωστε, και να έχεις και tri sli άμα γουστάρεις. Οι asus είναι για τα μπάζα στο συγκεκριμένο τομέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Απρίλιος 20, 2009 #84 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 Καλή και η UD5 wavko gr2004, αλλά όπως λέει ακι ένας γνωστός μου οι ASUS είναι plug 'n play μητρικές, δηλαδή θα πάρεις το μεγαλύτερο ποσοστό του o/c χωρίς να παιδευτείς καθόλου....Βέβαια δεν μιλάω για 24/7 καταστάσεις αλλά κάτι αντίστοιχο ίσως να ισχύει και εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Απρίλιος 20, 2009 #85 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 Συμφωνώ με αυτό που λες, απλά η ud5 μου φάνηκε ιδιαίτερα απλή. Αν ας πούμε πας σε msi eclipse ή dfi x58 τότε το καταλαβαίνεις ακόμα πιο έντονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killjoy Απρίλιος 20, 2009 #86 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 Εγω ειμαι αναμεσα στην UD5 και επειδη μπορω να βρω την rampage extreme II με 320 ισως παω σε αυτην δεν εχω αποφασησει ακομα...λενε οτι βγαζουν προβληματα οι asus αλλα για την rampage extreme II δεν ξερω τι παιζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Απρίλιος 20, 2009 #87 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 ρε παιδιά σοβαρολογούμε 300ευρώ για μητρική?αυτή στα 200Gigabyte GA-EX58-UD3R (s1366, DDR3, X58)τί λιγότερο κάνει δηλαδή?(τυχαία επιλογή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killjoy Απρίλιος 20, 2009 #88 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 Ε ναι ειπαμε να παμε σε ενα αρκετα καλο συστημα....:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Απρίλιος 20, 2009 #89 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 2 λιγότερες θύρες sata, μονό gigabit lan αντί για διπλό, 1 λιγότερο pci express x 16 άρα και όχι tri sli ή tri-crossfireX, 2 λιγότερα ddr3 dimms. Αν τίποτα από τα παραπάνω δε σου χρειάζεται πάω πάσο. Εγώ πάντως θα έδινα τα 70 παραπάνω για όλες αυτές τις δυνατότητες. Σε καμμία περίπτωση δε θα έπαιρνα rampage II extreme όμως. Πεταμένα λεφτά. Προτιμώ χίλιες φορές την Ρ6Τ αν θέλει οπωσδήποτε asus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Απρίλιος 20, 2009 #90 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 ποιός κάνει tri-sli/cf?ποιός χρησιμοποιεί τα bugged non-intel sata ports?άντε το 2ο gigabit να το χρειάζεται κάποιοςάντε να δώσεις 209 να έχεις και 6 ddr3 socketsAsus P6T SE (1366, DDR3, X58)αλλά 300++ ευρώ?έλεος! Μητρική είναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Απρίλιος 20, 2009 #91 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 Μα δε διαφωνήσαμε κάπου. Κι εγώ το θεωρώ υπερβολικό να δώσεις τόσα χρήματα. Απλώς αν είναι να διαλέξει μεταξύ των δύο gigabyte, νομίζω ότι η ud5 αξίζει περισσότερο τα χρήματα που ζητάει. Και το tri sli ή crossfireX δεν χρησιμοποιείται από κανέναν σχεδόν αλλά αυτό που μπορεί πολύ άνετα να συμβεί είναι να έχεις 2 x 4870 cf π.χ και να θελήσεις να βάλεις και μια nvidia για physx. Ή ακόμα και μια κάρτα να έχεις, αν θελήσεις μπορείς να προσθέσεις δεύτερη για physx στο τρίτο pci-x χωρίς να είναι κολλημένη δίπλα στην κεντρική αυξάνοντας τη θερμοκρασία. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι υπάρχουν λύσεις για όλες τις ανάγκες και βαλάντια. Απλά συνήθως ο κόσμος δεν αποφασίζει σύμφωνα με τις ανάγκες του αλλά με άλλα κριτήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Απρίλιος 21, 2009 #92 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 αλλά 300++ ευρώ?έλεος! Μητρική είναι!!!Offtopic αλλά υπήρχε εποχή που έδινα 300+ ευρώ για μνήμες.Ontopic θα πρότεινα P5Q Deluxe για P45 ή Rampage Formula σε X48. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Απρίλιος 22, 2009 Author #93 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Πηγαμε σε i7 τωρα:dance3:εγω με βλεπω να πηγαινω σε gigabyte UD5.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Απρίλιος 22, 2009 #94 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Πάρτην και δε θα χάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Απρίλιος 22, 2009 Author #95 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Μακαρι γιατι το εχω ψαξει τοσο και αν βγει fail 8α ειναι αμαρτια....Την επελεξα μεσα απο rampage extreme II-rampage gene-Dfi-Για την msi eclipse δεν το πολυ εψαξα αλλα λενε οτι ειναι καλη....Τωρα 8α δειξει....:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Απρίλιος 22, 2009 #96 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μιλάω από προσωπική εμπειρία. Και εμένα μου τη σύστησε ο giorgos th. που είναι και προχωρημένος overclocker. Οπότε δε νομίζω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Απλά άλλαξε της bios αμέσως μόλις την πάρεις και βάλε κάποιο από τα δύο τελευταία f5 ή f6. Τα παλιότερα είναι τραγικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Απρίλιος 24, 2009 #97 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 Offtopic αλλά υπήρχε εποχή που έδινα 300+ ευρώ για μνήμες.Ontopic θα πρότεινα P5Q Deluxe για P45 ή Rampage Formula σε X48. rampage 103ε στο στοκ του πλαισιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Μάϊος 8, 2009 #98 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 από foxxcon όχι αυτή που έχει μόνο 3 slot για ram...είναι έλεος....Λογικά πας σε rampage....(1oν είναι new και 2ον είναι ROG!!!! α!και το όνομα είναι από τα πολύ respect στο χώρο του o/c ) Καμία σχέση, το rog δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ο/c ROG=republic of gamers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.