Jump to content

X38 ή P45???

Jim@kiS

Recommended Posts

Για σας παιδια παω για νεα mobo ειχα μια msi P35 platinum αλλα δεν ξερω τι chipset να παω...

Για Χ58 λεφτα δεν υπαρχουν γιατι πρεπει και νεος cpu οποτε σε X38 η σε P35 τι πρωτινεται....ειναι για o/c q6600 vga 4890 xfx και ddr2 dominator 4gb...

Σε τι mobo λετε να παω???ελεγα για την asus maximus II formula me p35 ειναι καλη???ακουω γνωμες...

μεχρι 200 και κατι δεινω....

ευχαριστω:fist:

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Αν ειναι να παω σε P45 λεω να παω στην maximus 2 formula...o Φοβος ειναι αν η thermalright ultra 120 extreme χωραει πανω της και αν χωραει σε armor jr.....Για P45 η maximus δεν ειναι πολυ καλη???Για x48 τωρα δεν βρισκω καμια καλη και για ο/c σε αυτα τα λεφτα.....

Αν ειναι να παω σε P45 λεω να παω στην maximus 2 formula...o Φοβος ειναι αν η thermalright ultra 120 extreme χωραει πανω της και αν χωραει σε armor jr.....Για P45 η maximus δεν ειναι πολυ καλη???Για x48 τωρα δεν βρισκω καμια καλη και για ο/c σε αυτα τα λεφτα.....

δεν εχει προβλημα απο αποψη μητρικης.χωραει ανετα.

πολυ καλη η m2F απλως θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα σε OC με την DFI και σε πιο χαμηλη τιμη.

ΟΚ σε ευχαριστω πολυ φιλε μ...

ξερεις αν η Thermalright IFX-14 ειναι καλυτερη απο την Thermalright True Black 120 Cpu Cooler???ποια απο τις 2 να παρω για ο/c???με γνησιο cooler τον q6600 τον εχω παει 3.3...και λεω να τον παρω παρα πανω γι αυτο ρωταω:rolleyes:

ΟΚ σε ευχαριστω πολυ φιλε μ...

ξερεις αν η Thermalright IFX-14 ειναι καλυτερη απο την Thermalright True Black 120 Cpu Cooler???ποια απο τις 2 να παρω για ο/c???με γνησιο cooler τον q6600 τον εχω παει 3.3...και λεω να τον παρω παρα πανω γι αυτο ρωταω:rolleyes:

αν και κανονικα επρεπε να γινει νεο θεμα γιαυτο,οχι η IFX-14 λογω ογκου και μονο δεν αξιζει σε συγκριση με την black.

παρε την black+καλο(α) fan(s) και ησυχαζεις.

η black που εχει το πλαισιο ειναι η τελευταια που εχει βγει???

η ειναι ποιο μικρη απο την ultra???

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=1139096

"ιδιες" ειναι.

Η παιρνεις την Black η την Extreme.

διαφορες και αναλυτικη παρουσιαση στο review του TheLab.gr

σε παρακαλω να μεινουμε εντος θεματος ,και ολες οι αποριες σου που αφορουν αλλα προιοντα να γινονται στα καταλληλα θεματα.

και CF να θελει να κανει το P45 δεν εχει καμια σχεση με το P35.

(και ειδικα των gigabyte - το λεω γιατι σε οσα reviews εχω δει αυτα τα EP45 σε CF μερικες φορες ξεπερνουν και τα X38/X48 π.χ http://www.bit-tech.net/hardware/motherboards/2008/08/20/gigabyte-ga-ep34-ds3r/11 )

ειναι για o/c q6600 vga 4890 xfx και ddr2 dominator 4gb...

ήμουν και εγω στο αναλογο διλλημα

ή την UDRP ή αν δεν σε ενδιαφερει το CF

UD3R ιδιες ειναι, το καλυτερο p45 - (thanks to ChSin7)

http://www.skroutz.gr/s/59411/Gigabyte-GA-EP45-UD3R.html

βασικα ολα εξαρτωνται απο τις αναγκες σου και απο το "επιπεδο" των γνωσεων και της εμπειριας σου.

οι DFI ναι μεν ειναι πιο φθηνες, αλλα αν ενας χρηστης δεν ειναι εξοικειωμένος μπορει να μην καταφερει να boot-αρει καν. Προσωπικα δεν θα προτεινα DFI σε καποιον που δεν εχει ασχοληθει πολυ με το αθλημα γιατι με τις απειρες ρυθμισεις θα "χαθει".

Τωρα ειναι στο χερι σου να διαλεξεις. Εαν επιλεξεις τον δυσκολο τροπο υπαρχει DFI και με τα 2 chipset.

Χ48

DFI LP DK X48-T2RS=139,00 €

ASUS RAMPAGE FORMULA=220.80 € (προσωπικα θεωρώ οτι ειναι υπερβολη)

P45

DFI Lanparty DK P45-T2RS Plus=129,00 €

Asus P5Q Deluxe=174,30 €

ASUS MAXIMUS II FORMULA=204.95 € (και αυτο πιστευω πως ειναι υπερβολη)

Για εναν μεσο χρηστη θα προτεινα την Asus P5Q Deluxe :T:

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις αποψεις σας...Δεν ξερω τον λογο αλλα εχω κολησει στην maximus 2 formula...ram τωρα ποιες λετε???ειχα βρει τις corsair dominator 4gb http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554045

εχεται να προτεινεται κατι αλλο??το λειτουργικο 8α ειναι η vista 64bit η xp 64bit....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.