Jump to content

Samsung ssd 64Gb how to flash?

slaught

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια,ειμαι και 'γω ενα ευτυχισμενος κατοχος ενως samsung ssd mlc 64Gb. Γενικα στο forum βλεπουμε οτι μετα απο καποιο καιρο χρησης η αποδοση των ssd πεφτει δραματικα και χρειαζονται ενα re-flash(αρισμα) για να επανελθουν.Το προβλημα μου ειναι οτι προσπαθω ματαια να βρω το ατιμο το utility που κανει το flash.Mετα απο ωρες στο ΝΕΤ βρηκα ενα zip αρχειο που περιεχει καποια αρχεια με καταληξη *.c ή *.h , δηλαδη κωδικας γραμμενος σε γλωσσα c!!!Aν το εχει καποιος ας δωσει την διευθυνση ή ας το κανει upload καπου γιατι θα :hang3:!Στο site της samsung εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι. :help1:

Ευχαριστω.

Κοιτα δεν εχω δει τπτ μιας και σημερα τον πηρα απλα το ψαχνω πριν φτασω στο σημειο να τρεχω!!!Θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο τι παιζει.

Επειδη μετα απο λιγο το βρηκα....!!!!!!

Μαλλον βγηκε εκδοση 4 !!! Μας ανοιγει η νεα σελιδα και παταμε το "Download Freeware Secure Erase Utility".

Παντως Μαριε ευχαριστω πολυ γιατι δεν ημουν σιγουρος αν ειχα βρει το σωστο αρχειο και ειχα φαει ολο το νετ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.