slaught Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 Καλησπερα παιδια,ειμαι και 'γω ενα ευτυχισμενος κατοχος ενως samsung ssd mlc 64Gb. Γενικα στο forum βλεπουμε οτι μετα απο καποιο καιρο χρησης η αποδοση των ssd πεφτει δραματικα και χρειαζονται ενα re-flash(αρισμα) για να επανελθουν.Το προβλημα μου ειναι οτι προσπαθω ματαια να βρω το ατιμο το utility που κανει το flash.Mετα απο ωρες στο ΝΕΤ βρηκα ενα zip αρχειο που περιεχει καποια αρχεια με καταληξη *.c ή *.h , δηλαδη κωδικας γραμμενος σε γλωσσα c!!!Aν το εχει καποιος ας δωσει την διευθυνση ή ας το κανει upload καπου γιατι θα :hang3:!Στο site της samsung εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι. :help1:Ευχαριστω.
DarkSaga Απρίλιος 8, 2009 #2 Απρίλιος 8, 2009 είδες όντως πτώση σε επιδόσεις?το secure erase που είναι για intel μήπως δουλεύει και σε σένα?
slaught Απρίλιος 8, 2009 Author #3 Απρίλιος 8, 2009 Κοιτα δεν εχω δει τπτ μιας και σημερα τον πηρα απλα το ψαχνω πριν φτασω στο σημειο να τρεχω!!!Θα το κοιταξω και θα σου πω αυριο τι παιζει.
mariosalice Απρίλιος 8, 2009 #4 Απρίλιος 8, 2009 http://www.thelab.gr/showpost.php?p=889815&postcount=5Είναι και στίκι εδώ στο thelab και ψάχνεις όλο το Internet?
slaught Απρίλιος 8, 2009 Author #5 Απρίλιος 8, 2009 Επειδη μετα απο λιγο το βρηκα....!!!!!!Μαλλον βγηκε εκδοση 4 !!! Μας ανοιγει η νεα σελιδα και παταμε το "Download Freeware Secure Erase Utility".Παντως Μαριε ευχαριστω πολυ γιατι δεν ημουν σιγουρος αν ειχα βρει το σωστο αρχειο και ειχα φαει ολο το νετ!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.