CENTRAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 Στα XP χρησιμοποιώ το nero 6. Μου αρέσει περισσότερο από τις νεότερες εκδόσεις (πιο απλό, ελαφρύ, δεν έχει άχρηστα τσιμπράγκαλα…) Αυτή η έκδοση δεν «κάθεται» στα 7 ούτε στα vista για κάποιους λόγους… Ποιο burnerθα προτείνατε για χρήση με w7; Καθώς επίσης ποιο .iso burner; Ευχαριστώ εκ των προτέρων… Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Απρίλιος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Από την έκδοση 7 του nero και πάνω μια χαρά δουλεύει στα 7.Για iso, το magic iso! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 8, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Iso burner? Απλα για να γραφεις iso κανει και το nero, εκτος και αν εννοεις και edit. UltraΙso δουλευω εγω, αρκετα καλο.Nero προτιμησε το Nero Lite http://updatepack.nl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Απρίλιος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 CDBurnerXP Pro απο μενα δωρεαν και τα κανει ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 8, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 μήπως ψάχνεις έκδοση για τα windows 7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Απρίλιος 8, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 μήπως ψάχνεις έκδοση για τα windows 7?Όχι απαραίτητα...κάτι να δουλεύει θέλω...&@ Unstoppable: μόνο για εγγραφές, thanx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konos Απρίλιος 12, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 CDBurnerXP Pro απο μενα δωρεαν και τα κανει ολα Πιστεύω πως είναι αυτό που ψάχνεις… Δεν ξέρω όμως αν δουλεύει σε Vista ή Seven. Μια δόκιμη θα βοηθούσε πολύ. Διόρθωση: Είδα στο site ότι μπορεί να τρέξει και σε Vista και σε Seven. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 12, 2009 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 Iso burning κανουν native τα windows 7.Δε βρισκω το λογο γιατι να θελει καποιος ξεχωριστο προγραμμα.Για αλλες δουλειες το συζηταμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmo Απρίλιος 12, 2009 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 nero micro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.