Jump to content

Τρίλημμα... :)

antnatal

Recommended Posts

μαν nVidia... 1ον ποιότητα κατασκευής, 2ον συμβατότητα (π.χ. οι Χ2 της Ατι ειναι 100% αποτυχία) , 3ον όπως κ να το κάνεις τα games βγαίνουν για nVidia. ΑΤΙ = παπάτζα-εναλακτικο ζάχαρης

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply
μαν nVidia... 1ον ποιότητα κατασκευής, 2ον συμβατότητα (π.χ. οι Χ2 της Ατι ειναι 100% αποτυχία) , 3ον όπως κ να το κάνεις τα games βγαίνουν για nVidia. ΑΤΙ = παπάτζα-εναλακτικο ζάχαρης

Με λίγα λόγια χρησιμοποιείτε ΑΤΙ αντί ζαχαρίνη. !!!!!

Τι άλλο θα ακούσουμε.

Η ΑΤΙ συνηθίζει να προσφέρει προϊόντα τα οποία ενώ δε κοστίζουν μια περιουσία αποδίδουν δε τουλάχιστον αξιοπρεπέστατα απέναντί στα προϊόντα της nvidia.

ότι πληρώνεις παίρνεις... (ΑΤΙ ΑΜΔ)

Διαφωνώ αλλά βλέπω δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης. :upside:

Διαφωνώ αλλά βλέπω δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης. :upside:

φυσικά... (βλεπε 4870X2) στο (20%) απο τα νέα games το δευτερο GPU δεν παραγει ουτε ζεστη αλλα εχει 120+ Ε διαφορα απο την απλη 4870 αλλα! 2Γ ραμ πσσσ δδρ5...

ούτε για το πλαίσιο να δούλευε η ΑΤΙ ;)

δεν είναι σπατάλη να παίρνει κάποιος nVidia απλά είναι καλή φάση όταν ασχολίσαι με κάτι στο να το κάνεις να δουλέψει καλύτερα παρά να προσπαθείς να το κάνεις άπλα να δουλέψει ;) (δλ. ΑΜΔ & ΑΤΙ)

(η αντιπαράθεση παράγει εξέλιξη!)

P.S. κ εκτός από τα specs πληρώνεις το πώς κάποιος ασχολήθηκε για να το κάνει να δουλέψει

φυσικά... (βλεπε 4870X2) στο (20%) απο τα νέα games το δευτερο GPU δεν παραγει ουτε ζεστη αλλα εχει 120+ Ε διαφορα απο την απλη 4870 αλλα! 2Γ ραμ πσσσ δδρ5...

ούτε για το πλαίσιο να δούλευε η ΑΤΙ ;)

λινκ ?

ότι πληρώνεις παίρνεις... (ΑΤΙ ΑΜΔ)

φοβερά επιχειρήματα για αντιπαράθεση:fist:

(η αντιπαράθεση παράγει εξέλιξη!)

φοβερά επιχειρήματα για αντιπαράθεση:fist:

απο ατομο που πηρε 9800gx2 super super duper clocked και 2η nv για...PhysX τι περιμενεις; :hehe:

φανταζομαι οτι και η nv ηταν γαματη και εβγαζε κορυφαιους οδηγους για καρτες οπως 7950gx2 ε?

απο ατομο που πηρε 9800gx2 super super duper clocked και 2η nv για...PhysX τι περιμενεις; :hehe:

φανταζομαι οτι και η nv ηταν γαματη και εβγαζε κορυφαιους οδηγους για καρτες οπως 7950gx2 ε?

οκ you know... ίσως κ να έχεις δίκιο αλλά μου κόστισε η ssc όσο η stock clock κ εσύ άμα έχεις μία 9600 gt πούλα την, εγώ είχα μια πρόχειρη τζάμπα κ την έβαλα physx...

λινκ χιάζεσαι για τα αυτονόητα? μυστικό είναι πώς οι εταιρίες τείνουν στο SLI κ όχι τόσο στο CF? κ πώς σε non multi gpu games η nVidia μπορεί να κάνει force AFR κ πολύ άπλα σε κανένα game δεν νεκρώνει τον δεύτερο gpu κ μπορείς να προσαρμόσεις ακριβώς την διαχείριση του SLI σε κάθε παιχνίδι που αυτό έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

+οπος είπα δεν είναι σπατάλη να παίρνει κάποιος nVidia απλά είναι καλή φάση όταν ασχολείσαι με κάτι στο να το κάνεις να δουλέψει καλύτερα παρά να προσπαθείς να το κάνεις άπλα να δουλέψει

βρε λες να εισαι ο αδερφος του sebastian ?

LOL, αυτό πήγα να γράψω σήμερα και το είδα απο εσένα. :p

Sorry αλλά τυχαίο είναι πως π.χ. palit κ eVGA έχουν τόση διαφορά τιμής σε ίδια κάρτα?

Τα benchmarks σε σχέση μ' αυτό που πραγματικά χιάζεσαι? εγώ απλά ξέρω πως έχω την πιο περίεργη κάρτα της σειράς 9 αλλά το θέμα είναι πως δουλεύει, δεν μου έχει τύχει τίποτα που να μην δουλεύει με nVidia, το να είσαι καλός στα νούμερα ειναι άλλο στην πρακτικη, btw σύγκριση Χ2 με Χ2? επίσης no nVidia no physX

http://www.overclock.net/hardware-news/435548-fudzilla-new-gtx-295-vs-4870x2.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.