ennia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 ρε παιδια πεταγετε μια μ@λ@λι@ στα καλα καθουμενα με διααφημισεις και μου σπαει τα νευρα. ανοιγει με iexplorer (εγω εχω mozilla) και δεν το βρισκει κανενα προγραμμα προστασιας.ουτε antivirus( avg ) ουτε antispyware ( avg ) oυτε antimalware....ουτε το spybot s & d. επισεις εχω κανει και διαγραφει των cookies μηπως και.....αλλα δεν.τι αλλο να κανω δεν ξερω.......please help!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 το ιδιο συμβαινει και σε μενα στο htpc ... avg και εγω.οπως και με nod32..(βεβαια ειχα κολλησει χοντρο ιο προσφατα αλλα anyway)το θεμα ειναι οτι δε μπορω να βρω τον iexplore.exe στο συστημα μου , να το κανω rename για να μην ανοιγει αυτοματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 8, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 το ιδιο συμβαινει και σε μενα στο htpc ... avg και εγω.οπως και με nod32..(βεβαια ειχα κολλησει χοντρο ιο προσφατα αλλα anyway)το θεμα ειναι οτι δε μπορω να βρω τον iexplore.exe στο συστημα μου , να το κανω rename για να μην ανοιγει αυτοματα..αυτο τι ειναι? ιος ή κατι αλλο? γιατι δεν σβηνει????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Με το ad-aware είχα ξεριζώσει παλιά ένα τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 8, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 θα το δοκιμασω και αυτο......................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.