oxide Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 Καλημερα,εχετε να μου προτινετε λογισμικο για εναν σερβερ...?Οτι μπορει να χρειαστει ενας σερβερ κυριως απο αποψη ασφαλειας...αλλα και γενικοτερα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ κοστους..υποψιν οτι ο σερβερ θα τρεχει μονο μια εφαρμογη και δεν θα εχει ουτε ftp.edit...red hat μαλλον θα τρεχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b52 Απρίλιος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Kαλο θα ηταν να μας ελεγες και την εφαρμογη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Απρίλιος 8, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 εφαρμογη se php με mysql βασεις ,και αρκετα hits και visits.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b52 Απρίλιος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Οποιοδηποτε Linuxακι θα τα παει καλα, εγω εχω μια συμπαθεια σε slackware αλλα ειναι λιγο δυστροπο για regular users. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Απρίλιος 8, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 ok ως εκει...μετα επειδη θα ειναι κατι αρκετο σοβαρο..τι αλλο λογισμικο θα ηταν καλο να τρεχει για απολυτη ασφαλεια...?καποιο firewall?και κατι που θα βοηθουσε στην διαχειρηση των βασεων ή οτιδηποτε χρησιμο για στατιστικα ή οτιδηποτε αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b52 Απρίλιος 8, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Για firewall θα "παιξεις" με IPTables ειναι οτι πιο safe υπαρχει αλλα πρεπει να διαβασεις καλα για το "φερεις" στα μετρα σου.Υπαρχουν και ετοιμες λυσεις firewall αλλα πρεπει να δωσεις αρκετα, με καλες γνωσεις δυκτιων μπορεις με τα iptables να κανεις την δουλεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Απρίλιος 8, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 http://daytime-dreamer.mybrute.comΕπαιξα με Astolabo πρωτο-πρωτο και με σκισε ... ατιμε! και γω επαιξα λιγο... ο παγκος σε εχει παρει τα μυαλα..ρε μορτη.. @b52hdtv εχεις καποια ετοιμη λυση να προτινεις? οπως προειπα το κοστος δεν ειναι θεμα... εκτος firewall κατι αλλο που θα ηταν καλο να τρεχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.