hipro5 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 Παιδιά θέλω να βγάλω ένα αυτοκόλλητο με διαστάσεις: 8cm ΥΨΟΣ και 15cm ΠΛΑΤΟΣ Θέλω το μισό(σχεδόν) σε ΥΨΟΣ (4cm) να έχει το λογότυπο της H.O.T. και τα από κάτω 4cm να έχουν τα λογότυπα των: TheLab.gr hwbox.gr pctechnology.gr To ΠΛΑΤΟΣ ξαναλέω είναι 15cm Εσείς που ασχολείστε με photoshop-ια για κάντε κάτι........Ευχαριστώ.......
greekfragma Απρίλιος 8, 2009 #2 Απρίλιος 8, 2009 κάτι στο πολύ πρόχειρο αυτό σου κάνει? (κριτικές για τις ικανότητες μου στο photoshop να λείπουν)
kallileo Απρίλιος 8, 2009 #4 Απρίλιος 8, 2009 κάτι στο πολύ πρόχειρο αυτό σου κάνει?(κριτικές για τις ικανότητες μου στο photoshop να λείπουν) Καλο αν μπορουσες να ξεφονταρεις τα logo και να τα βαλεις σκετα τα γραμματα πανω στο background θα ηταν καλυτερα νομιζω...
Maximus Απρίλιος 8, 2009 #6 Απρίλιος 8, 2009 Σηκωσα αυτο εδω και στο box: Τα logo θα τα ηθελα πιο τακτοποιημενα...μου φαινεται καπως προχειρο ετσι. Αν σκεφτω τπτ καλυτερο, θα ποσταρω. (just received new orders - ακυρο το παραπανω)
sstav Απρίλιος 8, 2009 #11 Απρίλιος 8, 2009 Nα πω την γνώμη μου...το HOT χάνεται στο μπλέ της σημαίας....Μηπως κάπως να αντιστραφεί το backround (στο 2ο μισό);
jpavly Απρίλιος 9, 2009 #12 Απρίλιος 9, 2009 For the love of God, θα μας πάρουν με τις πέτρες. Γιώργο μίλα με τους admins από τα άλλα 2 sites, όποιος ασχολείται με τα γραφικά του εκάστοτε να συμμετάσχει δίνοντας ένα διάφανο λογότυπο. Το λογότυπο της HOT ποιος το έχει φτιάξει; Τα άλλα με συγχωρείτε κιόλας, αλλά είναι προχειρότητες, μπορούμε να την κάνουμε σωστά τη δουλειά
johnsonb Απρίλιος 9, 2009 #13 Απρίλιος 9, 2009 Κοίτα τα logo στις εικόνες είναι κακ'άσχημα,για τον λόγο ότι είναι copy-paste. Αν ήξερα εγώ ή κάποιος άλλος τι γραμματοσειρά έχει το logo του lab,του box,της hot κτλ,θα το έφτιαχνε απ'την αρχή και το αποτέλεσμα θα ήταν τέλειο. Η εικόνα της HOT ας πούμε,είναι παιχνιδάκι να φτιαχτεί απ'την αρχή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.