Jump to content

Λογότυπο ΑΜΕΣΑ για αυτοκόλλητο.

hipro5

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά θέλω να βγάλω ένα αυτοκόλλητο με διαστάσεις:

8cm ΥΨΟΣ και 15cm ΠΛΑΤΟΣ

Θέλω το μισό(σχεδόν) σε ΥΨΟΣ (4cm) να έχει το λογότυπο της H.O.T. και τα από κάτω 4cm να έχουν τα λογότυπα των:

TheLab.gr

hwbox.gr

pctechnology.gr

To ΠΛΑΤΟΣ ξαναλέω είναι 15cm

Εσείς που ασχολείστε με photoshop-ια για κάντε κάτι........Ευχαριστώ....... :)

κάτι στο πολύ πρόχειρο αυτό σου κάνει?

(κριτικές για τις ικανότητες μου στο photoshop να λείπουν) :p

Καλο αν μπορουσες να ξεφονταρεις τα logo και να τα βαλεις σκετα τα γραμματα πανω στο background θα ηταν καλυτερα νομιζω...

Σηκωσα αυτο εδω και στο box:

4649dc7c3202729.png

Τα logo θα τα ηθελα πιο τακτοποιημενα...μου φαινεται καπως προχειρο ετσι. Αν σκεφτω τπτ καλυτερο, θα ποσταρω.

(just received new orders - ακυρο το παραπανω)

Nα πω την γνώμη μου...το HOT χάνεται στο μπλέ της σημαίας....Μηπως κάπως να αντιστραφεί το backround (στο 2ο μισό);

For the love of God, θα μας πάρουν με τις πέτρες. Γιώργο μίλα με τους admins από τα άλλα 2 sites, όποιος ασχολείται με τα γραφικά του εκάστοτε να συμμετάσχει δίνοντας ένα διάφανο λογότυπο. Το λογότυπο της HOT ποιος το έχει φτιάξει;

Τα άλλα με συγχωρείτε κιόλας, αλλά είναι προχειρότητες, μπορούμε να την κάνουμε σωστά τη δουλειά ;)

Κοίτα τα logo στις εικόνες είναι κακ'άσχημα,για τον λόγο ότι είναι copy-paste. :)

Αν ήξερα εγώ ή κάποιος άλλος τι γραμματοσειρά έχει το logo του lab,του box,της hot κτλ,θα το έφτιαχνε απ'την αρχή και το αποτέλεσμα θα ήταν τέλειο.:D

Η εικόνα της HOT ας πούμε,είναι παιχνιδάκι να φτιαχτεί απ'την αρχή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.