Jump to content

περιεργη τιμη;...

psyber

Recommended Posts

εχω δει καλα review και το tagan που εχω εδω και 3 χρονια δεν καταλαβαινει τιποτα. αυτα γιατι να μην ειναι καλα?

Αν έχεις tagan μέχρι 500-600 watt τότε ήταν σκυλιά. Αλλά άκουσα (δεν έχω πιάσει τέτοιο στα χέρια μου) ότι τα φτύνουν πολύ εύκολα. Έχει 6 12αρες με χαμηλά Ampere, γι'αυτό και δε λένε πολλά.

Κοίτα εδώ.

ειχα ενα tagan 480w επι 3 χρονια δουλευε μια χαρα-στο 4 ο χρονο που αρχισε τα τρελα χωρις να πιεστει καθολου...-ουτε overclock ουτε βαρια καρτα γραφικων..-...απο εδω και περα μονο corsair

ειχα ενα tagan 480w επι 3 χρονια δουλευε μια χαρα-στο 4 ο χρονο που αρχισε τα τρελα χωρις να πιεστει καθολου...-ουτε overclock ουτε βαρια καρτα γραφικων..-...απο εδω και περα μονο corsair

μια απο τα ιδια:giveup:

όπου βλέπεις πολλά φωτάκια και άλλα τέτοια....απλά μακρία!

φιλε μου εδω μαζι σου απλα η Tagan με ειχε πεισει παλιοτερα για την ποιοτητα της. απ' οτι καταλαβαινω αυτο πλεον δεν ισχυει...

Ομοιοπαθης με ενα 420W.

Καποτε ηταν κορυφη αλλα πλεον δεν θα τα συνιστουσα

Γενικότερα πολλές εταιρίες που παλιότερα κατασκεύαζαν πολύ ποιοτικά προϊόντα μάλλον δεν άντεξαν τον ανταγωνισμό και ρίχνουν την ποιότητα τους για να συμπιέσουν το κόστος. Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι και λίγο θέμα τύχης αν θα πεθάνει μια συσκευή η θα δουλεύει μια ζωή χωρίς πρόβλημα (σε λογικά χρονικά πλαίσια).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.