MpisKi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2009 Καλησπερα...Σε λιγες μερες θα εχω στα χερια μου αυτο το παιχνιδι(βλ. τιτλο)και ειδα στα gaming requiremets:"OS:windows vista - Service Pack 1 , Windows XP - Service Pack 3"-Εχω vista αλλα δεν εχω το service Pack...πρεπει να το βαλω για να παιξει το παιχνιδι??ΥΓ:Σε οσους εχουν παιξει το παιχνιδι..ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας ?το vice city για μενα ηταν το αγαπημενο μου και ειχα κολλησει τρελα.το san andreas ομως,οσο το ειχα δει,δεν μου αρεσε καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 To sp γιατι δεν το εχεις;Εγω θα σου ελεγα να το βαλεις, μονο καλο κανει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MpisKi Απρίλιος 8, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 To sp γιατι δεν το εχεις;Εγω θα σου ελεγα να το βαλεις, μονο καλο κανει!Το sp1 η το sp2 να βαλω ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Απρίλιος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 To SP 2 των Vista δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο, βρίσκεται σε RC φάση. Θα σου πρότεινα να πέρναγες αρχικά το SP1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halomaniac Απρίλιος 8, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Χε χε, πρέπει να το κατεβάσεις πρώτα βέβαια, 800κάτι mb είναι αυτά!!! Αλλα χωρίς αυτό δεν νομίζω να μπορείς να παίξεις, σου βγάζει μηνυμα από την εγκατάσταση ακόμα για την έλλειψη του SP και δεν σε αφήνει καν να εγκαταστήσεις το παιχνίδι... Ολο και κάποιο hack θα έχει βγεί βέβαια, αλλά ντάξ, έτσι και αλλιώς το συγκεκριμένο SP μόνο καλό κάνει όπως είπε ο nikchris!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.