nikos73 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2009 Παιδιά, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα Όταν κλείνω το pc το led του διακόπτη και τα led που έχω προσθέσει εγώ μένουν αναμμένα .ακόμα και όταν κλείνω το διακόπτη από το τροφοδοτικό τα λεδ είναι αναμμένα ,και μόνο όταν το βγάλω από την πρίζα μόνο τότε κλείνουν. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν το τροφοδοτικό όμως το άλλαξα με το παλιό που είχα και το ίδιο αποτέλεσμα είχα ,επίσης δούλευε ο ανεμιστήρας από την ψήκτρα (πάντα με το pc κλειστό μιλάμε). Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να είναι
SirDiman Απρίλιος 7, 2009 #2 Απρίλιος 7, 2009 Παιζει η μητρικη να φταιει...Σε εμενα με κλειστο το διακοπτη του τροφοδοτικού και καθε 1 λεπτο αναβει ενα λαμπάκι...:computer:
Jaco Απρίλιος 7, 2009 #3 Απρίλιος 7, 2009 ακόμα και όταν κλείνω το διακόπτη από το τροφοδοτικό τα λεδ είναι αναμμένα Αυτό δεν μπορεί να συμβεί... ή να το θέσω πιο απλά, δεν θα έπρεπε να μπορούσε να το αφήνει κάτι να συμβεί...
webhunter Απρίλιος 7, 2009 #4 Απρίλιος 7, 2009 Έχεις κάποια συσκευή USB που συνδέεται στο ρεύμα...πχ κανένα hub?
nikos73 Απρίλιος 7, 2009 Author #5 Απρίλιος 7, 2009 Αυτό δεν μπορεί να συμβεί... ή να το θέσω πιο απλά, δεν θα έπρεπε να μπορούσε να το αφήνει κάτι να συμβεί... Συμβαίνει είδη με το διακόπτη του τροφοδοτικού κλειστό και τα λεδ είναι ανάμενα
nikos73 Απρίλιος 7, 2009 Author #6 Απρίλιος 7, 2009 Έχεις κάποια συσκευή USB που συνδέεται στο ρεύμα...πχ κανένα hub?Έχω ένα hub συνδεμένο και όντως όταν το έβγαλα από τι πρίζα όλα τα λεδ σβήσανε . αυτό γιατί συμβαίνει Σε ευχάριστο για την βοήθεια
webhunter Απρίλιος 7, 2009 #7 Απρίλιος 7, 2009 Γιατί οι θύρες USB είναι ελεύθερες να παίρνουν ή να δίνουν ρεύμα ακόμα και όταν το pc είναι κλειστό!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.