mea-culpa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2009 παιδια εχω ενα προβλημα μετα το προσφατο format που εκανα ενω προσπαθω να μπω σε καποια ιστοσελιδα και ενω εχει φορτωσει η σελιδα μου πεταει error παγωνει και πρεπει να κλεισει η σελιδα η οι σελιδες το antivirus που χρησιμοποιω ειναι το avg 8.5 και δεν πιστευω να ειναι ιος γαιτι εχω κανει 2 φορες format και παλι τα ιδια κανει.το antivirus αυτο ειχα και πριν οποτε δεν ξερω αν φταιει κατι απο εκει. Εχω βγαλει screenshoots οποιος μπορει να καταλαβει πιο ειναι το προβλημα ας με βοηθησει αν θελει. ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Απρίλιος 6, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Κατι πρεπει να παιζει με την εγκατασταση του firefox...Για αρχη βγαλε το AVG, κανε uninstall τον firefox, καθαρισε τη registry με το ccleaner και μετα βαλε ξανα την τελευταια εκδοση του firefox (3.0.8). Δοκιμασε αυτο και πες μας αν εχεις ακομα καποιο προβλημα. Θα σου προτεινα να βαλεις σαν antivirus το avira παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
mea-culpa Απρίλιος 6, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 θα προσπαθησω να κανω ολα αυτα που μου ειπες σε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση σου ηταν πολυ γρηγορη να σαι καλα. επανερχομαι δημητριος χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
psalias Απρίλιος 6, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Σύμφωνο με τον mpoumpis! αν και θα σου πρότεινα να βάλεις nod32ΥΓ: Ποσα και ποσα χρονια έχω να δω τον dr watson (!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Απρίλιος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 αν και θα σου πρότεινα να βάλεις nod32 Οπως την βρισκει κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mea-culpa Απρίλιος 7, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 ευχαριστω πολυ παιδια το εκανα δεν βλεπω να αντιμετωπιζω κανενα προβλημα εως τωρα ευχαριστω πολυ παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.