Jump to content

Πρόβλημα με Linksys wag 200g!

takzago

Recommended Posts

Έχω το συγκεκριμένο router πάνω από ένα χρόνο και δεν έχει αποσυνδεθεί ποτέ. Έμενε για μέρες συνδεδεμένο άψογα μέχρι πριν από καμιά βδομάδα. Μου έχει αποσυνδεθεί από τότε 4-5 φορές και για να ξανασυνδεθεί πρέπει να το βγάλω από την πρίζα και να το ξαναβάλω...

Αναρωτιέμαι αν αρχίζει να με αποχαιρετά το modemaki μου ή είναι πρόβλημα ISP.

Έχω 24 από τον ΟΤΕ - περιοχή Καμάρα Θεσσαλονίκη.

Κάθε βοήθεια δεκτή...

Έχω το ίδιο modem εδώ και 2 + χρόνια, πρώτα με forthent και τους τελευταίους 14 μήνες με οτε χωρίς κανένα σοβαρό πρόβλημα.

Για να σιγουρευτείς 100 % δοκίμασε πρώτα ένα άλλο modem και αν σου κάνει τα ίδια με το Linksys τότε φταίει ο οτε. Αν όχι τότε φταίει το modem. Εσύ καλού κακού πάρε ένα τηλέφωνο και ζήτα έλεγχο της γραμμής.

Τι Firmware έχει περασμένο ?

Εγώ το 1.01.08

• 1 month later...

εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο routeρακι...το εχω αρκετα χρονακια...μετα απο πολλες αποσυνδεσεις και αφου το λαμπακι αναβε μονιμα κοκκινο εκανα firmware update το προβλημα ομως παραμενει..Λετε να παρεδωσε πνευμα??Οχι τπτ αλλο αλλα χρησιμοποιω και το speedtouch της forthnet:suicide2::suicide2:

Για βαλτω πανω και αστο 5' να δεις θα καταφερει να μπει?

Γιατι και σε μενα μετα απο δυομιση χρονια εχει μια καθυστερηση ως προς τη συνδεση!!!!!!

εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο routeρακι...το εχω αρκετα χρονακια...μετα απο πολλες αποσυνδεσεις και αφου το λαμπακι αναβε μονιμα κοκκινο εκανα firmware update το προβλημα ομως παραμενει..Λετε να παρεδωσε πνεύμα??Οχι τπτ αλλο αλλα χρησιμοποιω και το speedtouch της forthnet:suicide2::suicide2:

δες μήπως χάλασε ο κοντρολερ , βάλε την ταχύτητα στα δέκα !!! σε μένα έτσι παρέδωσε πνεύμα !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.