takzago Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2009 Έχω το συγκεκριμένο router πάνω από ένα χρόνο και δεν έχει αποσυνδεθεί ποτέ. Έμενε για μέρες συνδεδεμένο άψογα μέχρι πριν από καμιά βδομάδα. Μου έχει αποσυνδεθεί από τότε 4-5 φορές και για να ξανασυνδεθεί πρέπει να το βγάλω από την πρίζα και να το ξαναβάλω...Αναρωτιέμαι αν αρχίζει να με αποχαιρετά το modemaki μου ή είναι πρόβλημα ISP.Έχω 24 από τον ΟΤΕ - περιοχή Καμάρα Θεσσαλονίκη.Κάθε βοήθεια δεκτή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Απρίλιος 6, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Έχω το ίδιο modem εδώ και 2 + χρόνια, πρώτα με forthent και τους τελευταίους 14 μήνες με οτε χωρίς κανένα σοβαρό πρόβλημα.Για να σιγουρευτείς 100 % δοκίμασε πρώτα ένα άλλο modem και αν σου κάνει τα ίδια με το Linksys τότε φταίει ο οτε. Αν όχι τότε φταίει το modem. Εσύ καλού κακού πάρε ένα τηλέφωνο και ζήτα έλεγχο της γραμμής.Τι Firmware έχει περασμένο ?Εγώ το 1.01.08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takzago Απρίλιος 6, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Το 1.01.05 το μαμίσιο δηλαδή. Ρώτησα στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι η γραμμή δε φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Απρίλιος 6, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Κάντε ένα upgrade με το τελευταίο 1.01.091.01.09 firmware official Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Μάϊος 13, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο routeρακι...το εχω αρκετα χρονακια...μετα απο πολλες αποσυνδεσεις και αφου το λαμπακι αναβε μονιμα κοκκινο εκανα firmware update το προβλημα ομως παραμενει..Λετε να παρεδωσε πνευμα??Οχι τπτ αλλο αλλα χρησιμοποιω και το speedtouch της forthnet:suicide2::suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Μάϊος 13, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Για βαλτω πανω και αστο 5' να δεις θα καταφερει να μπει?Γιατι και σε μενα μετα απο δυομιση χρονια εχει μια καθυστερηση ως προς τη συνδεση!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάϊος 13, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο routeρακι...το εχω αρκετα χρονακια...μετα απο πολλες αποσυνδεσεις και αφου το λαμπακι αναβε μονιμα κοκκινο εκανα firmware update το προβλημα ομως παραμενει..Λετε να παρεδωσε πνεύμα??Οχι τπτ αλλο αλλα χρησιμοποιω και το speedtouch της forthnet:suicide2::suicide2:δες μήπως χάλασε ο κοντρολερ , βάλε την ταχύτητα στα δέκα !!! σε μένα έτσι παρέδωσε πνεύμα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Μάϊος 13, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 οσοι ωρα και να το αφησω κοκκινο παραμενει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Μάϊος 13, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Κανε ενα H/W restart.Ριξε και μια ματια μεσα μηπως εχει χασει τις ρυθμισεις !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Μάϊος 13, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 τελικα δεν εβγαλα ακρη συνεχιζει τα ιδια νομιζω οτι θα παει πισω στο Multirama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.