ilias78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2009 το κουτι που εχω ειναι το M9D της THERMALTAKE. στο πλαι εχει εναν ανημιστηρα, ο οποιος ειναι 230*230*20http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650733που μπορω να βρω εναν τετοιο για spare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratakisggiioo Απρίλιος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 είχε το e shop, μέχρι προσφάτως, έναν akasa 220 χ 30 όμως. Τώρα δεν τον έχει, μπορεί να τον ξαναφέρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxos Απρίλιος 17, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2009 Ο ακασα συνδεεται απευθειας με το τροφοδοτικο οποτε δεν μπορεις να παρεμβαλεις ποτενσιομετρο ενδιαμεσα.Αυτον μπορεις να βαλεις και ενα ποτενσιομετρο και να ελεγχεις την ροη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 4, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 man δοκίμασε να στείλεις mail στο πλαίσιο... εγώ κατέστρεψα τον cooler μου στο cosmos S black κ θα κάνουν ιδική παραγγελία για 'μενα (ακόμα δεν μου είπαν τιμή) οπότε αξίζει να δοκιμάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.