Jump to content

καποια απορια για το PLAISIO

dimitris2979

Recommended Posts

Τι διαδικασία ακολουθείς ?

Πάς σε μαγαζί,λές πώς την θές και σου λένε όχι ?

ή παίρνεις τηλέφωνο στα κεντρικά και λές, στείλτε μου μια μητρική άυριο εκέι να πάω να την πάρω?

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Είτε παίρνετε τηλ. στα κεντρικά και λέτε αυτό που λέει και ο gor από πάνω είτε κάνετε παραγγελία μέσω internet και σας έρχετε το πολύ σε 2 μέρες.......:D

I confirm! :p

μόλις το έκανα χωρίς πρόβλημα για έναν SSD :D

ρε συ μην με τρελενεις μεσω web την κανω βαζω καταστημα και μου την ακυρωνουν, παιρνω τηλ το ιδιο, σε φιλο μου που δουλευει πλαισιο του ζηταω να το κανει και δεν μπορει να παραγγειλει ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ η εχουν κατι μαζι μου:ph34r:.

junior περιμενε να δεις αν θα σου ρθει

εγώ δεν μπλέκω με τέτοια :hehe:

παίρνω τηλ στο κατάστημα, λέω τον κωδικό, και την άλλη μέρα πάω από κεί και παραλαμβάνω

Ώπα παίδες και οι 3 οι παραπάνω γιατί μπλέκετε τα μπούτια σας.

Δεν ειπα για καμία διαδικασία εγώ στο τελευταίο πόστ μου, απλά ρώτησα.

Ήθελα να πώ πώς με απλό τηλέφωνο σε κατάστημα ή στα κεντρικά καταλαβαίνεται πώς είναι παράλογο.

Παράδειγμα : Παίρνω τηλέφωνο και λέω :

- Φέρτε μου για άυριο 4 x gtx295.

Και μπορεί να μην πάω και ποτέ απο το μαγαζί.

Ενώ άμα πάω και αφήσω και προκαταβολή, θα είναι πιο έυκολο να μου κάνουν αυτό που θέλω. Και για να προλάβω κάποιους, αυτό γίνεται μόνο και μόνο επειδή ο πελάτης δεσμέυεται να πάει να πάρει οτ προϊόν και κάθε προϊόν και όχι να το αφήσει.

Ο junior αν δεν κάνω λάθος τα ξέρει όλα τα παιδιά στο Πλάισιο που μιλάει και το κάνει έτσι. Εννοώ, δεν τους έχει κρεμάσει ποτέ.

Ίσως άμα κάποιος άσχετος πάρει και ζητήσει απλά κάτι να παραδοθεί σε κατάστημα, να του πούνε όχι.

Διαφορετικές τιμές, διαφορετικές κατηγορίες, έχει καταντήσει να θες διδακτορικό για να ψωνίσεις από το Πλαίσιο. Μόνο χάρη στη ρετσινιά του RMA του eshop επιβιώνει αυτή η πρακτική. Αλλά ευτυχώς υπάρχουν και άλλα μικρότερα καταστήματα.

Ώπα παίδες και οι 3 οι παραπάνω γιατί μπλέκετε τα μπούτια σας.

Δεν ειπα για καμία διαδικασία εγώ στο τελευταίο πόστ μου, απλά ρώτησα.

Ήθελα να πώ πώς με απλό τηλέφωνο σε κατάστημα ή στα κεντρικά καταλαβαίνεται πώς είναι παράλογο.

Παράδειγμα : Παίρνω τηλέφωνο και λέω :

- Φέρτε μου για άυριο 4 x gtx295.

Και μπορεί να μην πάω και ποτέ απο το μαγαζί.

Ενώ άμα πάω και αφήσω και προκαταβολή, θα είναι πιο έυκολο να μου κάνουν αυτό που θέλω. Και για να προλάβω κάποιους, αυτό γίνεται μόνο και μόνο επειδή ο πελάτης δεσμέυεται να πάει να πάρει οτ προϊόν και κάθε προϊόν και όχι να το αφήσει.

Ο junior αν δεν κάνω λάθος τα ξέρει όλα τα παιδιά στο Πλάισιο που μιλάει και το κάνει έτσι. Εννοώ, δεν τους έχει κρεμάσει ποτέ.

Ίσως άμα κάποιος άσχετος πάρει και ζητήσει απλά κάτι να παραδοθεί σε κατάστημα, να του πούνε όχι.

στο πλαισιο γνωριζω αρκετα παιδια μεχρι και αλλαγη μητρικης χωρις να την τσεκαρει μου κανει,δευτερον εχω πιστωτικο 400ε και δεν μου το στελνουν στο καταστημα ουτε απο το καταστημα μπορουν να παραγγειλουν τουλαχιστον ετσι μου λενε 2 ατομα εκει μεσα που τα ξερω 3 χρονια.να καταλαβεις παιρνω τηλ τους λεω εχω ενα πιστωτικο μπλα μπλα και μου λενε μονο παραλαβη στο χωρο σας.junior αν στο στειλουν κανε μια ενημερωση να τους παρω ενα τηλ να τους ξεχεσ@ γιατι εχω μεινει χωρις pc για 2 μερες τσαμπα.

Aλήθεια είναι ότι σε πολλά καταστήματα πλαισιου αρνούνται να σου παραγγείλουν το προιον στο κατάστημα, δεν ξέρω το γιατί, αλλά μου έχει τύχει.....εξ αντιθέτου το μόνο κατάστημα που δέχτηκε να μου το κάνει αυτό ήταν το κατάστημα του Ταύρου....από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το παραγγέλνεις να έρθει σπίτι σου......:tomato:

Aλήθεια είναι ότι σε πολλά καταστήματα πλαισιου αρνούνται να σου παραγγείλουν το προιον στο κατάστημα, δεν ξέρω το γιατί, αλλά μου έχει τύχει.....εξ αντιθέτου το μόνο κατάστημα που δέχτηκε να μου το κάνει αυτό ήταν το κατάστημα του Ταύρου....από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το παραγγέλνεις να έρθει σπίτι σου......:tomato:

ισως γιατι ειμαι στη δουλεια και γυρναω αργα ας πουμε :getlost:

Μπορείς κάλλιστα να τους πεις να στο φέρουν στη δουλειά..:rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.