antnatal Απρίλιος 24, 2009 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 προσπαθούν να γλιτώσουν τη δουλειά των υπαλλήλων στο κατάστημα.κάθε πρωί τρώνε ώρες για να ξεφορτώνουν και να ανοίγουν πακέτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedster Απρίλιος 24, 2009 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 Ακόμη και τα Internet only μπορείς να τα παραλάβεις από το κατάστημα. το έχω κάνει άπειρες φορές για μέρη υδρόψυξης γιατί δε συνέφερε να πληρώνω μεταφορικά 3 ευρω για πραγματα που κάνουν 8-9. οποτε παραγγέλνεις αφοβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antnatal Απρίλιος 24, 2009 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 Ακόμη και τα Internet only μπορείς να τα παραλάβεις από το κατάστημα. το έχω κάνει άπειρες φορές για μέρη υδρόψυξης γιατί δε συνέφερε να πληρώνω μεταφορικά 3 ευρω για πραγματα που κάνουν 8-9. οποτε παραγγέλνεις αφοβα...χθες παράγγειλα μια κάρτα γραφικών και με πήραν τηλέφωνο ότι δεν γίνετε παραλαβή από το κατάστημα σε internet only.την ξανάκανα για αποστολή στο χώρο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 24, 2009 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 Ακριβώς internet only και για πράγματα WC, δεν μου το δέχονται για το κατάστημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antnatal Απρίλιος 24, 2009 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 Ακριβώς internet only και για πράγματα WC, δεν μου το δέχονται για το κατάστημα... έχει και από τέτοια...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Απρίλιος 24, 2009 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 water cooling εννοεί βρε 'συ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Απρίλιος 24, 2009 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 εγω που του ειπα να παραλλαβω εναν επεξεργαστη απο καταστασημα και μου ειπε οτι θα τον παρω σε τιμη καταστηματος...:hang2::hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kintaro Απρίλιος 24, 2009 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 και εγω παραγγειλα μνημες internet only και δεν μπορουσα να παραλαβω στο μαγαζι.μονο με αποστολη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 24, 2009 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 εγω που του ειπα να παραλλαβω εναν επεξεργαστη απο καταστασημα και μου ειπε οτι θα τον παρω σε τιμη καταστηματος...:hang2::hang2:Μιλάς προφανώς για web offer και όχι intrenet only:unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Απρίλιος 24, 2009 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 Μιλάς προφανώς για web offer και όχι intrenet only:unsure:ναι εννοειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpyrosR Απρίλιος 25, 2009 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Ψιλομαλ*κία το internet only και για μένα. Έχουν χάσει αρκετούτσικα ευρώ που θα μπορούσα να 'χω καταθέσει στο μαγαζί τους. Όταν πάρω κάτι από μαγαζί πάω όποτε με βολεύει και το παίρνω, απλά. Στο e-shop, παραγγέλνω κάτι με αποστολή σε κάποιο μαγαζί... και ξανά, όποτε με βολέψει θα πάω να το πάρω. Στο Πλαίσιο; Αν πάρω κάτι "internet only" θα με κλείσουν μέσα ένα απόγευμα, ούτε τσιγάρα να μη βγούμε να πάρουμε (λέμε τώρα, δε καπνίζω ). Και το υποχρεωτικό χαράτσι των μεταφορικών. Ένα ανταπτοράκι των 10 ευρώ να πάρω, θα το πληρώσω 13... γιατί; Τα χρωστάω σε κανέναν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antnatal Απρίλιος 25, 2009 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Ψιλομαλ*κία το internet only και για μένα. Έχουν χάσει αρκετούτσικα ευρώ που θα μπορούσα να 'χω καταθέσει στο μαγαζί τους.Όταν πάρω κάτι από μαγαζί πάω όποτε με βολεύει και το παίρνω, απλά. Στο e-shop, παραγγέλνω κάτι με αποστολή σε κάποιο μαγαζί... και ξανά, όποτε με βολέψει θα πάω να το πάρω. Στο Πλαίσιο; Αν πάρω κάτι "internet only" θα με κλείσουν μέσα ένα απόγευμα, ούτε τσιγάρα να μη βγούμε να πάρουμε (λέμε τώρα, δε καπνίζω ). Και το υποχρεωτικό χαράτσι των μεταφορικών. Ένα ανταπτοράκι των 10 ευρώ να πάρω, θα το πληρώσω 13... γιατί; Τα χρωστάω σε κανέναν; συμφωνώ απολύτως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Απρίλιος 25, 2009 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 και 'γω νομίζω ότι το "Internet only" για μερικούς δεν είναι καθόλου βολικό.εγώ π.χ. γυρίζω σπίτι μετά από τις 6.30 - 7.00 το απόγευμα και στο σπίτι δεν είναι κανείς, άσε που εκεί που είναι η δουλειά μου δεν μπορεί να γίνει παράδοση, με λίγα λόγια είμαι αποκλεισμενος από "Internet only" προϊόντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Μάϊος 7, 2009 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 τα προιοντα internet only μπορειτε να τα παραγγειλετε ανετα απο το καταστημα και να περασετε να ατ παρετε,μολις ερθουν στο καταστημα!δεν υπαρχει λογος ουτε για τσιγαρα ουτε για αγχος!:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 7, 2009 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 Αν δεν άλλαξε κάτι τον τελευταίο καιρό, τα internet only είναι ότι ακριβώς λέει το όνομα τους - internet only. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάϊος 8, 2009 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 τα προιοντα internet only μπορειτε να τα παραγγειλετε ανετα απο το καταστημα και να περασετε να ατ παρετε,μολις ερθουν στο καταστημα!δεν υπαρχει λογος ουτε για τσιγαρα ουτε για αγχος!:banging:αυτο που λες ανηκει στη σφαιρα της φαντασιας:baby:.INTERNET ONLY μονο για παραδοση στο χωρο σας δυστυχως γιατι σημερα εστειλα rma τη mb και το λουστηκα σαββατο θα μου τη στειλουν σπιτι αφου μετα της 3 το μεσημερι οτι παραγγελια γινει ερχεται την μεθεπομενη μερα στα 24 ωρες προιοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miror Μάϊος 8, 2009 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Αν κάποιοι από το πλαίσιο διαβάζουν να ξέρουν ότι με αυτό το σύστημα "παράδοση μόνο στο χώρο σας μην έρθεις μαγαζί θα πληρώσεις παραπάνω" χάνουν τους πελάτες που δεν θέλουν/μπορούν να παραλάβουν στο χώρο τους.Αν τώρα έχουν πολύ δουλειά και δεν θέλουν τους παραπάνω πελάτες οκ πάσο ας πάμε παραδίπλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 8, 2009 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Πελατες μπορει να χανουν αλλα βαζουν και χρημα στην τσεπη.Οταν το καταστημα δεν εχει στοκ απο τιποτα, υπαρχει κερδος.Εψαχνα χθες μητρικη 1366. Απο 22 μητρικες στους καταλογους, μονο 2 μπορεις να αγορασεις απο το καταστημα.ΕΛΕΟΣ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 8, 2009 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Ζάχο, την ζητάς την μητρική και πάει σε μαγαζί και την παραλαμβάνεις απο εκέι.Δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάτε τόσο.Απλά, για αυτονόητους λόγους, δεν μπορούν στα μαγαζιά να φέρνουν ότι να 'ναι.Πχ. Δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ζητήσεις ξέρω γω μια μνήμη. Πήγαινε απο εκέι, άσε μια προκαταβολή και ζήτα ότι θές. Η προκαταβολή είναι συμβολική έ, μην νομίζεις πώς θα σου ζητήσουν το 50% . Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάϊος 8, 2009 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Ζάχο, την ζητάς την μητρική και πάει σε μαγαζί και την παραλαμβάνεις απο εκέι.Δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάτε τόσο.Απλά, για αυτονόητους λόγους, δεν μπορούν στα μαγαζιά να φέρνουν ότι να 'ναι.Πχ. Δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ζητήσεις ξέρω γω μια μνήμη. Πήγαινε απο εκέι, άσε μια προκαταβολή και ζήτα ότι θές. Η προκαταβολή είναι συμβολική έ, μην νομίζεις πώς θα σου ζητήσουν το 50% .ρε φιλε εμενα δεν μου στελνουν τη μητρικη που ειναι μονο μεσω νετ που εχω και πιστωτικο τα χρηματα οποτε μαλλον δεν στεκει αυτο που λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.