dimitris2979 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2009 επειδή σκέφτομαι να κάνω τις αγορές μου από το πλαίσιο θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.....είδα σε κάποια προϊόντα που ενδιαφέρομαι να αγοράσω αλλά σε ένα κόκκινο κουτάκι λέει <internet only>. Δηλαδη το προιον δεν υπαρχει στο καταστημα και πρεπει να το παραγηλουν πρωτα? Αν ναι πως γινεται η παραγγελια?:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 6, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 αν στο πλαίσιο έχεις καρτέλα πελάτη ήδη τότε ρίξε τηλέφωνο και κάνε την παραγγελία με το τμήμα online πωλήσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Απρίλιος 6, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Ή πας και σε ένα κατάστημα πλαισιο και λες στον πωλητή θέλω το τάδε προιόν και στο παρραγέλνει και την επόμενη μέρα σου έρχεται, λογικά θα σου κάνει αυτός λογαριασμό, τουλάχιστον εμένα έτσι έγινε μια παραγγελία μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 6, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Τα internet only είναι μόνο για on-line, ίσως και από τηλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Απρίλιος 6, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Τα internet only είναι μόνο για on-line, ίσως και από τηλ.ετσι ακριβως ειναι και να κανεις λογαριασμο ειναι κατι παρα πολυ απλο οποτε μην τρεχεις σε καταστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris2979 Απρίλιος 6, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 αν το παραγγείλω μέσο ίντερνετ η πληρωμή θα γίνει στο μαγαζί ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 6, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Όπα...Τα internet only τα παίρνεις μόνο μέσω net με παράδοση σπίτι σου και πληρωμή με κάρτα/κατάθεση/αντικαταβολή.Τα web offer μπορείς να ζητήσεις να έρθουν και σε μαγαζί και να πα να τα πάρεις, αλλά πληρώνει τιμή μαγαζιού και με κάρτα/μετρητά.Ανάλογα με το κόστος της παραγγελίας τα μεταφορικά μπορεί να είναι δωρεάν ή να πληρώσεις 3-10 ευρό ανάλογα την τοποθεσία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris2979 Απρίλιος 6, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 απλα επειδη δεν τα γουσταρω πολυ αυτα με το ιντερνετ ελεγα μηπως υπιρχε αλλος τροπος για το μαγαζι αλλα τελοσπαντων Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Απρίλιος 6, 2009 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 απλα επειδη δεν τα γουσταρω πολυ αυτα με το ιντερνετ ελεγα μηπως υπιρχε αλλος τροπος για το μαγαζι αλλα τελοσπαντων τι εννοεις ακριβως??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris2979 Απρίλιος 6, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 απλα δεν μου αρεσει αυτος ο τροπος πληρωμης μεσω ιντερνετ. ελεγα μιπος μπορουσα να τα παραλαβω αυτα τα προιντα <internet only> απο το μαγαζι και οχι απο το ιντερνετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Απρίλιος 6, 2009 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 γιατι δε σου αρεσει?φοβασαι μη μπει ο κουριερας στο σπιτι σου και σε ληστεψει?:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris2979 Απρίλιος 6, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 α καλα. θα δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Απρίλιος 6, 2009 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή. Δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Απρίλιος 6, 2009 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 Οπως ειπε και ο tamerlan γινεται και με αντικαταβολη αυτο βολευει εαν θελεις πολλα πραγματα γιατι ειναι απιστευτα ξενερωτικο να πας σε καταστημα και να μην τα εχει.Ακου διαδικασια εισαι στο pc με τον φραπε στο χερι (φραπε ειπα) ανοιγεις το site του πλαισιου παραγγελνεις τα πραγματα που θελεις - ΠΡΟΣΟΧΗ να λενε 24 ωρες παραδοση αλλιως δεν υπαρχουν στην αποθηκη παρα μονο σε καταστημα και ειναι ταρζανια να στα στειλουν (μαλ@κι@ το ξερω) - δινεις τα στοιχεια σου και επιλεγεις ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.Αυτο ηταν so simple...Hint οι παραδοσεις γινονται 9:00 - 17:00 αλλα δεν γινεται να περιμενουμε ολη μερα το φορτηγακι του πλαισιου οποτε τι κανουμε καλουμε το πρωι οταν ξυπνησουμε το 800-11-12345 λεμε τον αριθμο παραγγελιας και μας λενε ενα 2ωρο παραδοσης.Καλυτερο ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris2979 Απρίλιος 6, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2009 πολυ καλο φιλε. με τον φραπε και στο σπιτακι μου...ετσι θα κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrmclaren Απρίλιος 14, 2009 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2009 Επισης οι παραδωσεις του πλαισιου δεν ειναι σαν αυτες του e-shop που ειναι το πολυ σε 2 μερες. Στο πλαισιο εχει το γνωστο φορτιγακι που περιμενεις και περιμενεις...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Απρίλιος 14, 2009 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2009 Ποτέ δεν έχω περιμένει πάνω από 1 ημέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Απρίλιος 15, 2009 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 αναλογα....εχει κανει και 2 μερες το φορτηγακι...καλα για σπαρτη που εχω παραγγειλει απειρες φορες εκαναν και 10 μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Απρίλιος 15, 2009 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 και μενα 2 μερες maximum απλα δεν περνουν τηλ...δεν ηξερα ομως το τρικ του charly13 :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
clampman17 Απρίλιος 23, 2009 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Πάντως την λαλακία του να πληρώνεις τιμή καταστήματος αν ο delivery αφήσει το πακέτο σου στο κατάστημα (όπου σίγουρα γίνονται παραδόσεις από τις αποθήκες) και όχι την τιμή ίντερνετ ακόμα δεν την έχω καταλάβει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.