Jump to content

καποια απορια για το PLAISIO

dimitris2979

Recommended Posts

επειδή σκέφτομαι να κάνω τις αγορές μου από το πλαίσιο θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.....είδα σε κάποια προϊόντα που ενδιαφέρομαι να αγοράσω αλλά σε ένα κόκκινο κουτάκι λέει <internet only>. Δηλαδη το προιον δεν υπαρχει στο καταστημα και πρεπει να το παραγηλουν πρωτα? Αν ναι πως γινεται η παραγγελια?:help1:

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Ή πας και σε ένα κατάστημα πλαισιο και λες στον πωλητή θέλω το τάδε προιόν και στο παρραγέλνει και την επόμενη μέρα σου έρχεται, λογικά θα σου κάνει αυτός λογαριασμό, τουλάχιστον εμένα έτσι έγινε μια παραγγελία μου....

Όπα...

Τα internet only τα παίρνεις μόνο μέσω net με παράδοση σπίτι σου και πληρωμή με κάρτα/κατάθεση/αντικαταβολή.

Τα web offer μπορείς να ζητήσεις να έρθουν και σε μαγαζί και να πα να τα πάρεις, αλλά πληρώνει τιμή μαγαζιού και με κάρτα/μετρητά.

Ανάλογα με το κόστος της παραγγελίας τα μεταφορικά μπορεί να είναι δωρεάν ή να πληρώσεις 3-10 ευρό ανάλογα την τοποθεσία.

Οπως ειπε και ο tamerlan γινεται και με αντικαταβολη αυτο βολευει εαν θελεις πολλα πραγματα γιατι ειναι απιστευτα ξενερωτικο να πας σε καταστημα και να μην τα εχει.Ακου διαδικασια εισαι στο pc με τον φραπε στο χερι (φραπε ειπα) ανοιγεις το site του πλαισιου παραγγελνεις τα πραγματα που θελεις - ΠΡΟΣΟΧΗ να λενε 24 ωρες παραδοση αλλιως δεν υπαρχουν στην αποθηκη παρα μονο σε καταστημα και ειναι ταρζανια να στα στειλουν (μαλ@κι@ το ξερω) - δινεις τα στοιχεια σου και επιλεγεις ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.Αυτο ηταν so simple...

Hint οι παραδοσεις γινονται 9:00 - 17:00 αλλα δεν γινεται να περιμενουμε ολη μερα το φορτηγακι του πλαισιου οποτε τι κανουμε καλουμε το πρωι οταν ξυπνησουμε το 800-11-12345 λεμε τον αριθμο παραγγελιας και μας λενε ενα 2ωρο παραδοσης.Καλυτερο ε;

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Πάντως την λαλακία του να πληρώνεις τιμή καταστήματος αν ο delivery αφήσει το πακέτο σου στο κατάστημα (όπου σίγουρα γίνονται παραδόσεις από τις αποθήκες) και όχι την τιμή ίντερνετ ακόμα δεν την έχω καταλάβει... :dots:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.