Jump to content

προτασεις pc απο THELAB

def

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια τι θαλεγατε αν καθε μηνα υπηρχε μια προταση απο το εργαστηριο για το pc του μηνα.Ενας υπολογιστης που να καλυπτει λιγο πολυ τις αναγκες του καθε χρηστη.

Καλό μου ακούγεται,ίσως να γλιτώναμε όλα αυτα τα thread κάθε μέρα,έτσι και αλλιώς παντού σχεδόν οι ίδιες προτάσεις γίνονται...:yes2:

Καλή ιδέα, αλλά έτσι όπως αλλάζουν όλα ο μήνας, ίσως να μην φτάνει...

Επίσης αν προτείνει κάτι το Lab, σαν Lab, τότε μάλλον είναι σαν διαφήμιση και θέλει ψάξιμο αν μπορεί να γίνει...

Τέλος είναι τόσες πολλές οι κατηγορίες που θα πρέπει κάποιος να κάνει τρομερή δουλεία σε όγκο...

Ενας για τις ανάγκες ΚΑΘΕ είναι λίγο χλώμο νομίζω.

Ανάλογα με το budget είναι άλλη ιστορία. :magic::)

Δεν νομίζω ότι είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο. Ακόμα και για gaming pc (τι πιο συγκεκριμένο) άλλο pc και χρήμα χρειάζεται ένας gamer για 19άρα (1280χ1024 // 1440χ900) άλλο κάποιος με 21/22άρα (1680χ1050) και άλλο κάποιος για 23+ (1920χ1080 // 1920χ1200)

και απο το τι κάρτα/κάρτες γραφικών θα πάρει εξαρτάται τροφοδοτικο, μητρική (sli, xfrire, both)

Ίσως κάτι τέτοιο να ήταν δύσκολο να γίνει, θα μπορούσαμε όμως να ψηφίζουμε το hardware του μήνα ανά κατηγορία, αλλά και πάλι δεν μου αρέσει....

Πάντως συμφωνώ για την υλοποίηση μιας ιδέας σχετικά με όλο αυτό.

εμενα μ αρεσει σαν ιδεα.Αναλογα τα λεφτα μια προταση .Αλλα απ τι μια εχουμε τις διαφορετικες αναγκες και απ την αλλη θα εχουμε πολυ drama...amd vs intel, ati vs nv, seagate vs WD, ssd vs veloci κτλ κτλ..

Όταν λέτε δαιφήμιση τι εννοείται;Θα διαφημίζεται το Lab, εεε και;

Διαφήμιση των εταιρειών;Χμμμ εκεί υπάρχει ένα θέμα, αλλά αν λέμε οι χρήστες την γνώμη μας στις ανάλογες κατηγορίες τότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...

Σε διαφορα sites τους εξωτερικου γινετε αρκετα καλα παντως. Προφανως ο καθενας εχει τις δικες του αναγκες, δεν θα ηταν ασχημο ομως να εχει τουλαχιστον μια ιδεα για τα καλυτερα προιοντα σε καθε κατηγορια και να τα προσαρμοζει στις αναγκες του. Ουτε πιστευω οτι κατι τετοιο αποτελει διαφημιση, επιβραβευση σε μια εταιρια ειναι που εβγαλε το καλυτερο προιον.

παιδια επειδη μετα απο τοσα χρονια αυτο το φορουμ εχει μαζεψει ατομα με τρομερες γνωσεις πανω οχι μονο στο να δινει λυσεις σε προβληματα hard.αλλα και να προτεινει αναλογα και με τις αναγκες του καθενος να αγορασει ενα pc για αυτο το ξεκινησα

εγώ νομίζω οτι το πιο εφικτό σενάριο είναι να φτιάχνονταί ανα μήνα 3 πακέτα που θα περιλαμβάνουν μόνο πύργο και οθόνη.

το πρώτο low end (20άρα ΤΝ στα 140ευρώ+πύργο στα 350ευρώ=σύνολο 500)

το δεύτερο best value for money (22άρα/24άρα ΤΝ στα 250-300ευρώ+πύργο στα 600ευρώ=σύνολο 850-900ευρώ)

και το τρίτο ως high-end. 24αρα/30άρα IPS/MVA στα 500-700ευρώ+πύργο 800-900ευρώ=σύνολο 1500ευρώ

σε κάθε μια από τις κατηγορίες να μπουν και 2 υπο-κατηγορίες που θα διαχωρίζει τη χρήση σε work και entertainment......

Aυτο γινοταν και σε περιοδικο του Ελληνικου χωρου δεν θυμαμαι το ναμε γμτ. Ειχε 2 κατηγοριες παντως , mia value , και μια ''xtreme''

πιστεύω ότι χρειάζεται ένας γενικός μπούσουλας, τι χρειάζεται για ένα gaming pc, τι για ένα pc δουλειάς σε γενικά πλαίσια... (π.χ. κάρτα γραφικών από τάδε σειρά και άνω με τόσα MB μνήμης)

όχι τίποτα άλλο... τρελαίνομαι να βλέπω π.χ. παιδιά να φτιάχνουν htpc με ~1000€ καi τελικά να βλέπουν divx...

εγώ νομίζω οτι το πιο εφικτό σενάριο είναι να φτιάχνονταί ανα μήνα 3 πακέτα που θα περιλαμβάνουν μόνο πύργο και οθόνη.

το πρώτο low end (20άρα ΤΝ στα 140ευρώ+πύργο στα 350ευρώ=σύνολο 500)

το δεύτερο best value for money (22άρα/24άρα ΤΝ στα 250-300ευρώ+πύργο στα 600ευρώ=σύνολο 850-900ευρώ)

και το τρίτο ως high-end. 24αρα/30άρα IPS/MVA στα 500-700ευρώ+πύργο 800-900ευρώ=σύνολο 1500ευρώ

σε κάθε μια από τις κατηγορίες να μπουν και 2 υπο-κατηγορίες που θα διαχωρίζει τη χρήση σε work και entertainment......

και αυτη η προταση πολυ καλη Γιωργο:T:

θα μπορουσαμε απλα να προτεινουμε σκετο hardware και να κανει συνδυασμους ο χρηστης αναλογα τις αναγκες του.

δηλαδη στην ουσια να αποκλειουμε τα αποτυχημενα εξαρτηματα

δεν ειναι απαραιτητο να παει ο8ονη και πυργος μαζι..(αποψη μου δλδ)

2-3 κουτακια.. τα οποια να αναφερονται που προοριζονται..με 1-2 εναλλακτικες σε επιμαχα σημεια.Οι όποιες αλλαγες προτεινονται .να μη τιναζουν τον budget του μηχανηματος .

Και ξεχωρα 3-4 οθονες οι οποιες .επισης να αναφερονται για ποια χρηση προοριζεται η καθε μια.

Ετσι ο χρηστης(ενδιαφερομενος αγοραστης) το μονο που 8α πρεπει να κανει ειναι να συνδιασει ποιο κουτι του ταιριαζει περισσοτερο με ποια ο8ονη θα τον εξυπηρετησει καλυτερα.

αποψη μου να γινονται συστηματα αναλογα με το budget...

πχ :1ο μεχρι 500-600 ευρω

2ο απο 500-600 μεχρι 1000

3ο απο 1000-1500

4ο extreme ανεξαρτητα τα λεφτα οτι καλυτερο υπαρχει

Αυτό θυμάμαι γίνονταν στο PC MASTER που πρότειναν 2 συνθέσεις κάθε μήνα. Εγώ είμαι της άποψης Πχ σε cpu,gpu αντίστοιχες ισοδύναμες λύσεις και απο τις τέσσερις εταιρείες, και στα υπόλοιπα RAM,MOBO,PSU όπου οι κατασκευαστές είναι περισσότεροι να επικεντρωνόμαστε στα χαρακτηριστικά και όχι στις ετικέτες, πχ Μητρική με P45 chipset τροφοδοτικό modular και απο κάπια watt και πάνω κτλ κτλ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.