hayabusa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2009 Καλησπέρα σε όλους, Ενας φίλος έχει την Red Scorpion της Χigmatek και έως τώρα την χρησιμοποιούσε σε πλατφόρμα της Intel. Βρήκε όμως το φως του και αποφάσισε να μεταβεί στην πλευρά της AMD αλλά του παρουσιάστηκε ένα μικρό προβληματάκι: Δεν βρίσκει πουθενά το mounting clip για τα AMD sockets. Τι γινεται σε αυτή την περίπτωση; Υπάρχει περίπτωση να το βρει κάπου ή καπούτ ή συμβατότητα της ψύκτρας με την AMD; (Λέω εγώ τώρα, αν πάρει box επεξεργαστή υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να χρησιμοποιήσει το clip της μαμάς ψύκτρας; ) Για δώστε τα φώτα σας, μην τον κάνουμε να ξαναγυρίσει στην Intela τον άνθρωπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Απρίλιος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 haya, η Red Scorpion έχει κλιπάκι για AM2, όπως φαίνεται και στην αντίστοιχη φωτό του review...To AM3 δεν έχει αλλάξει στο mounting αλλά στο pin-count (δεν μπορούν να εγκατασταθούν AM2/AM2+ επεξεργαστές) , οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα...Εκτός κι αν ο φίλος σου έχει χάσει το κλιπάκι αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 7, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 that's the point. δεν εχει το clip Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylejohn Απρίλιος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 παιζει να κανει το clip απο την μαμα ψυχτρα AMD!Δεν εχεις καμια ψυχτρα εσυ για να το δοκιμασετε!Εγω Αγια Παρασκευη μενω αν θελεις εχω και mb και ψυχτρα am2+ για να δουμε αν κουμπωνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Απρίλιος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 Σαν λειτουργία σίγουρα κάνει, αλλά παίζει να μην ταιριάζουν οι αποστάσεις καθ' ύψος ώστε να ασκεί την σωστή πίεση στην ψύκτρα....με κάποιο παρέμβυσμα ίσως να βρεθεί λύση...Aπό την άλλη, δεν χάνετε να στείλετε και στο Support της Xigmatek μήπως και στείλουν κάποιο ανταλλακτικό με κάποιο μικρό αντίτιμο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 7, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 μωρέ έχω το κλιπάκι της Nero αλλά άντε να βρούμε τρόπο με τα τρελά ωραρια για να του το δώσω anyway, θα δοκιμάσουμε με το κλιπ της μαμας και αν δεν γινει δουλεια θα ενημερώσω. Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.