Jump to content

Επιλογή Ασύρματου Ν modem-router

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτή τη στιγμή έχω ένα 3com 6ετίας που τα χει φάει τα ψωμιά του.

Ψάχνω λοιπόν για top ασύρματο modem-router για pstn γραμμή.

Βασικό να έχει υποστήριξη wireless N και κεραίες ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ με Ν-jack αρσενικό.

τα παραπάνω θα χρειαστούν για να στηθεί VPN (άρα θέλω συσκευή με υποστήριξη και VPN) με γείτονα και μελλοντική προσθήκη ακόμα 2-3 client που θα λαμβάνουν μέσω μιας 12db omni 170cm που θα στηθεί σε μπαλκόνι.

επίσης επειδή ξέρω οτι το να συνδέσω μια 12db εξωτερική με ένα δυνατό ρουτεράκι μπορεί να με κάνει να ξεπεράσω τα επιτρεπτά όρια εκπομπής θέλω να υπάρχει στο router και ρύθμιση της έντασης μην ψήσω και κανα εγκέφαλο ή για να μη δημιουργήσω και κανα πρόβλημα στη γειτονιά.

προς το παρόν στα μεγάλα καταστήματα plaisio multirama δεν ειδα κάποια επιλογή (εκτός αμα μου ξέφυγε τίποτα) γιατί είδα οτι σε καθένα έλειπε και κάτι απο αυτά που ζητάω.

μετά απο πολύ ψάξιμο αυτό είναι στο περίπου αυτό που ψάχνω.

http://www.tp-link.com/products/product_fea.asp?id=154

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=10453&catid=522

φοράει Atheros 2T2R με το τελευταίο radio chip .

δε βλέπω όμως να έχει QoS......

για βοηθήστε:baby:

οτι και να πω θα είναι λίγο........αργώ γιατί ετοιμάζω review.....αν δε το προλάβω μέχρι αύριο που φεύγω για διακοπές θα το σηκώσω 2-3 μέρες μετά το Πάσχα:beer:

teaser ενδεικτικά για το τι στατιστικά δίνει το καινούριο θηριάκι Draytek 2710n σε σχέση με το παλιό 3com officonnect...

ω ναι........3 ολόκληρα mbps υψηλότερο συγχρονισμό......απέχω ακριβώς 2 χλμ από το dslam και το μέγιστο θεωρητικό μου αν υποθέσουμε ότι όλα τα υπόλοιπα είναι ιδανικά είναι ακριβώς το νούμερο που πιάνει το draytek:happy2:

sorry αλλά το review μετά το Πάσχα.....φεύγω νωρίτερα από ότι προγραμμάτιζα.

post-596-1416073940,7098_thumb.jpg

post-596-1416073940,7534_thumb.jpg

φραγμα δεν έχει κάνει και τίποτα μαγικά το αργαλείο

το 3com έχει κλειδώσει με noise margin 11 και το vigor με 7

έχεις τα ίδια πρωτόκολλα ενεργά?

εγώ με forthnet και 7 noise margin είχα μεγάλο πρόβλημα

όταν έκανε βουτιές το σήμα

με συνέπεια αποσυνδέσεις και νεύρα...

βέβαια μπορεί το vigor να κρατάει καλύτερα στις βούτες

εκεί που κλειδώνει το draytek και γω θεώρησα οτι με 7 δεν θα είναι και πολύ σταθερό...κι όμως.....δε μασάει σε τίποτα απο χθες βράδυ που το δοκιμάζω και του χω πιει το αίμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.