Jump to content

Vista + Usb Fat 32

anthis

Recommended Posts

Τον τελευταιο καιρο οποτε συνδεω USB stick με FAT 32 τα Vista (64bit) μου ζηταει να το κανει format.. Αν το κανω γινεται fail εκτος αν το κανω απο XP σε NTFS.. Το θεμα μου ειναι οτι χρειαζομαι το FAT 32 (stick των 4GB) γιατι μονο ετσι το αναγνωριζει η συσκυεη που θελω.. :) Παλιοτερα δεν εχια παρατηρησει τετοιο προβλημα.. Ισως επειδη περασα το Service Pack 2??

Για πειτε τιποτα ρε παιδια, ψαχνω στο google και δεν βρισκω λυση.. Μα γιατι να μην διαβαζει FAT32 sticks?? Ουτε καμερα ψηφιακη δεν μπορω πλεον να συνδεσω..:( Απενεργοποιησα και το Readyboost αν και δεν το ενεργοποιησα και ποτε... Τα ιδια...

Και εμενα επαιζαν μια χαρα πριν καναδυο εβδομαδες.. Τωρα δεν τα βλεπει.. Δεν ειναι ενα μοναδικο stick.. Δεν διαβαζει τιποτα σε FAT 32..:turn: Μάλλον καιρος να παρατησω τα vista να παω στα 7 που εχω στο αλλο Partition δεν βρισκω αλλη λυση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.