anthis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2009 Τον τελευταιο καιρο οποτε συνδεω USB stick με FAT 32 τα Vista (64bit) μου ζηταει να το κανει format.. Αν το κανω γινεται fail εκτος αν το κανω απο XP σε NTFS.. Το θεμα μου ειναι οτι χρειαζομαι το FAT 32 (stick των 4GB) γιατι μονο ετσι το αναγνωριζει η συσκυεη που θελω.. Παλιοτερα δεν εχια παρατηρησει τετοιο προβλημα.. Ισως επειδη περασα το Service Pack 2?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Απρίλιος 8, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Για πειτε τιποτα ρε παιδια, ψαχνω στο google και δεν βρισκω λυση.. Μα γιατι να μην διαβαζει FAT32 sticks?? Ουτε καμερα ψηφιακη δεν μπορω πλεον να συνδεσω.. Απενεργοποιησα και το Readyboost αν και δεν το ενεργοποιησα και ποτε... Τα ιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Απρίλιος 8, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Κατεβασε αυτο http://www.bay-wolf.com/utility/usbkey/usbmemkeyboot.zip τρεχτο και κανε φορματ στο stick μεσα απο το προγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Απρίλιος 8, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Παλι format τα stick?? Δεν καταλαβαινω απλα γιατι τα XP ας πουμε τα βλεπουν οκ και τα windows 7 σε αλλο PC καθως και Vista σε αλλο PC και το δικο μου θελει να τα κανει format..:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 8, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Μια χαρα παιζουν τα δικα μου stick με fat32, μηπως εχει καποιο προβλημα το συγκεκριμενο? Δοκιμασες εκ νεου format σε fat32 να δεις αν το βλεπουν ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Απρίλιος 8, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Και εμενα επαιζαν μια χαρα πριν καναδυο εβδομαδες.. Τωρα δεν τα βλεπει.. Δεν ειναι ενα μοναδικο stick.. Δεν διαβαζει τιποτα σε FAT 32..:turn: Μάλλον καιρος να παρατησω τα vista να παω στα 7 που εχω στο αλλο Partition δεν βρισκω αλλη λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.