Jump to content

Gtx260 sli

tsimposa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια θελω την αποψη σας!

Εχω στο συστημα μου 2 8800gts 512 και θα ηθελα να ξερω αν κανοντας αναβαθμιση σε 2x gtx 260 se sli θα δω μεγαλες διαφορες!Και αν οντος αξιζει να κανω αυτη τη μεταβαση!ευχαριστω!

(εχω τροφοδοτικο 750watt της thermal )

Σε μεγάλη ανάλυση θα δείς και μεγάλη διαφορά. Αν η ανάλυση της οθόνης είναι μικρή (πχ 1280χ1024 ή 1440χ900) τότε δεν υπάρχει νόημα να πας σε αλλαγή, περιμένεις καλύτερα DX11

Σε γενικες γραμμες αν η οθονη σου ειναι μεχρι 22 ιντσες.Πιστευω με μια 260 (216) εισαι καλυμενος!Τωρα αν θες πολλα φιλτρα παρε ΑΤΙ.

Εκτος της οθονης δεν μας ειπες και τι επεξεργαστη εχεις.. Αν μιλαμε για διπυρηνο ας πουμε δεν λεει η μεταβαση.. Αν εχεις τετραπυρηνο overclocked στα 3+ τοτε ισως και να αξιζει, αν και πιστευω οτι τετοιο setup (2xGTX260 @ SLI) ταιριαζει καλυτερα με i7..

Με εναν Quad 6xxx ή 9xxx συνδυασμενο με 8800 σε SLI ή μονη GTX260/280 πιστευω καλυπτεις πληρως τις δυνατοτητες του CPU.. Αντιστοιχα με ATI 4870 μονη ή 3870 σε CF ή X2..:cool:

Εντελώς άκυρα τα περί 8πύρηνων κλπ. Υπάρχουν άπειρα threads όπου όλοι έχουν καταλήξει στο ότι και σπάνια χρησιμοποιούνται οι πολλοί πυρήνες, και ότι ισχύς των επεξεργαστών από c2d 6600 και πάνω δεν κάνει πρακτικά διαφορά στα GAMES. Εκτός και αν αναφέρεσαι σε 3dmark κλπ.

παιδια εχω εναν q6600 κλοκαρισμενο στα 2,9...δεν ειναι και ευκολο να κλοκαρεις σε striker extreme!επισης εχω τροφοδοτικο της thermaltake 750watt (sli ready)!φτανει για 2 gtx260?

Η χαμηλότερη ονομαστική ισχύς που αναφέρει η Νvidia, είναι τα 750W. Τουλάχιστον αυτό είναι το χαμηλότερο νούμερο που είδα εγω στη λίστα με τα psu's που πρτοτείνει για sli με 2 GΤΧ260.

http://www.slizone.com/object/slizone_build_psu.html

Η γνώμη μου είναι πως θα είσαι Ο.Κ.

παιδια εχω εναν q6600 κλοκαρισμενο στα 2,9...δεν ειναι και ευκολο να κλοκαρεις σε striker extreme!επισης εχω τροφοδοτικο της thermaltake 750watt (sli ready)!φτανει για 2 gtx260?

πες μας τι οθονη εχεις βρε συ..Χωρις αυτο το στοιχειο δεν εχει νοημα να σου απανταμε.Τον λογο τον ειπαν παραπανω:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.