Jump to content

ποια η διαφορα 280gtx και 285gtx?

redbighunter

Recommended Posts

Αν παίζεις σε αναλύσεις από 1900x1020 και άνω είναι προτιμώτερη η 285 λόγω των γρηγορότερων μνημών, ιδιαίτερα αν γουστάρεις να παίζεις με μπόλικο Anti-aliasing και anisotropic filtering και φυσικά full details τα games.

Πέραν αυτού, όπως προαναφέρθηκε, η GTX 285 καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, είναι πιο κρύα, και είναι κάτι τοις καλύτερη στο overclocking.

Νομιζω μια 275 σε συμφερει ΠΟΛΥ περισσοτερο απο μια 285, αμα ειχες τοσο εξεζητημενες απαιτησεις απο μια καρτα δεν θα ανοιγες καν αυτο το thread in the first place :)

Επειδή το θέμα και η ερώτησή σου μεταξύ των δυο καρτών έχει ξεφύγει για ακόμη μία φορά και μπήκαμε και σε άλλες κάρτες και σχόλια:neo:, Θα σου πω την γνώμη μου μπας και ξανα μπούμε στο θέμα!

Λοιπόν, είμαι κάτοχος μια 285 και το clock που της έχω κάνει μπορείς να το δεις και στην υπογραφή μου,Όπως μπορείς να καταλάβεις είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την κάρτα.Που το πάω όμως???...Στο ότι ανάμεσα σε 280 και 285 πλέον θα σου πρώτεινα την 280 για δύο λόγους:

1ον)Με το evga voltage tuner που υπάρχει μπορείς να κάνεις πολύ καλό υπερχρονισμό στην 280 και να πλησιάσεις την 285, πράγμα που δεν γίνεται στην 285 επειδή το πρόγραμα δεν υπάρχει για αυτήν!

2ον)Μπορεί παρόλα αυτά η 285 να είναι ακόμα πιο πάνω κλοκαρισμένη αλλά η διαφορα θα είναι και μικρή σχετικά αλλά και δεν θα αξίζει την διαφορα στα χρήματα!

Για αυτό πάρε μια 280, κράτα τα υπόλοιπα φράγκα,κάπου θα τα χρησιμοποιήσεις έξυπνα και το πολύ πολύ βάλε και ένα voltage tuner και κάνεις και ένα πολύ καλό o\c και είσαι μια χαρα!:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.